every siren is a symphony

Hört att det är ballt att hänga bland stjärnorna. så eftersom jag inte har något bättre för mig.

Take me for what I am

chaa chaa bloggen.
Nytt år imorgon. Gaaaaanska fint måste jag säga. Hejdå 2011 och hej finaunderbarabästa 2012. Eller?  Den som lever få se såattsäga. En sak som syns på bilderna i förra inlägget är att jag har lett ganska mycket med tänderna detta år. Jag måste vart glad. Det har jag vart!

It's gonna be another shitty year

Tänkte att jag skulle skriva en liten lista över de viktiga sakerna som har hänt i mitt oerhört intressanta liv iår. Kul va?! Asså, jag gör det ju även om du inte tycker det är kul.
  • Jag började med att fira in det nya året hos Kasper. Med massa bra männikor. Då mådde jag himla bra!
  • Det har vart mycket häng i skolan. (konstigt?)
  • började läsa tyska igen.
  • mycket spelande med Skolans bästa Orkester. Med världens bästa Orkestermänniskor.
  • Vi spelade i Musikalen på kvällarna och gick runt som zombies på dagarna. kul veckor!
  • Vi gick på Musikalfest.
  • Gick på ganska mycket fester. Mycket OliviaAlf fester. Det va kul!
  • Sen spelade vi på Vårblandninarna.
  • Vi åkte till Frankrike. Bästa veckan på hela året! Vi spelade, bodde hos nunnorna och munkarna i Bergen, lärde känna nya människor, åt gott, skrattade, bodde i bästa rummet, åkte buss.
  • Åkte till Landskrona med da family. Sen åkte vi till Ystad med. Det va fett!
  • Hängde med Brudarna i Olofsbo. Det va sånna dagar man alltid längtar tillbaka till!
  • Jobbade på granplantaget.
  • Fyllde 17. 17, dendär åldern då allt gör så himla ont. När allt är så himla bra och när man är glad och skrattar även fast det gör ont.
  • Spelade Teater. Soma alla andra sommrar. En midsomarnattsdröm spelade vi. Det va bra! Riktigt bra.
  • Jag bytte från teater till musik, ett himla bra byte!
  • Vi såg på film i en iskall lada. Det va himla mysigt.
  • Hade spelning på barprego.
  • Mamma och jag åkte till London. Såg på Musikal och hade det fint.
  • Jag blev kär.
  • Jag blev kär i fel människa och fick gråta några veckor för att jag vart så dum.
  • Jag har haft himla många fina stunder med den bästa klassen!
  • Vi gick på maskerad och träffade skalbaggen Olf.
  • Jag fick glasögon.
  • Jag köpte mig en såndär iphone som alla ska ha.
  • Jag kände väldigt mycket,va ganska bitter,jag skrattade väldigt mycket, jag grät ibland.
  • Vi va franska för en kväll.

en gång va vi som de andra

det som hände va att vi fick jullov. och i samband med det fick jag helt plötsligt himla mycket tid över. KÄnner man mig vet man att det är det västa som finns i min värld.
Idag har jag gjort en ny spotifylista och sovit.  Igår hängde jag med världens bästa! typ juklappsleken och prat somomviintekändevarandra och datanördande och sånt det va fint! Idag saknar jag ES10, jättemycket!

feeeeeeeeeeeest!

blogginlägg a la amanda & natalie! snart drar vi till gällstad till lite fint folk :D hoppas vi. nu lyssnar vi på snart är det lördag igen :D puss!

Got no feel, I got no rhythm

Världens bästa film går på TV. Jag tittar på den. Såklart! Igår va det julafton och så. I natt drömde jag sjukt konstigt! Vi hade stenkrig i skolan mellan typ Estet och teknik eller El eller något. Jag va nära på att bli träffad av en pil. Det va en kul dröm.
Igår va jag mogen, jättemogen. (får ej läsas med ironi!)

bli inte som jag när du blir stor

Snart ska jag och mittbenan på våran andra dejt med Aragon och Frodo. Samtidigt som vi slår in julklappar. Lite osocialt kan tyckas men det får dem leva med! Imorgon är det lördag. Då fyller min syster år, tre år för att vara exakt!

visslande på saga om ringen temat

planerar kungligt bröllop. Jag och Aragon ska troligen gifta oss nästa år. Det blir fint! Eftersom vi är typ exakt lika balla!
Faast sen blev jag lite orolig i natt när jag drömde om Frodo. Jag vet inte riktigt om det är ett slags tecken eller något. Kanske borde jag gifta mig med honom istället? Det va ju ändå han som förstörde ringen. Han är ju också ganska ball liksom.
Svårt val! Jag tror det är bäst att jag sover på saken.

jaså är det jul?

Jullov. jahapp. 18 dagar utan läxor. Jag kommer sakna min klass! Mycket! Det må bara vara 18 dagar meeen det är mycket när man är van vid att träffa dem varje dag! Idag sjöng jag för skolan. Ensam. Jag och Orkestern. Första och andra gången gick helt okej! tredje gången va jag nervös. jättenervös! Av olika anledningar. Men det va en kul dag, orkestern och kören och mat på Torgstallet och gå runt i väntan på buss och så.
Idag är en dag som jag känner vääldigt mycket.
liite glad är jag. Mest för det där med inga läxor. Men också för att jag har så himla bra vänner!
Jag är aptrött! Jag undrar ganska mycket varför. Jag sov tre timmar när jag kom hem.
Lite små humöretsomjagbrukarvarapå.  Funderar på varför jag inte åkte till Blidsberg.Så jag slapp tänka. Blir mycket sånt när det är lov wohoo. Men sen känner jag att det där med Blidsberg inte riktigt är min grej.

vi kanske till och med va gjorda för varandra

Här på bloggen har vi gladastunden. Jag är inte alls ledsen, inte alls depp, inte alls bitter.
Idag försov jag mig... INTE bra. Jag kom till skolan hade samhäll, åt macka, åt äpple, gick ner på stan, köpte julklapp, fikade en snabbis, hade trumpetlekion en snabbbis, hade genrep, åkte buss hem, är hemma. Jag skulle ge vad som helst för att vara någon annan just nu. fast bara just nu. Annars gillar jag att vara jag.

we no speak americano

http://www.youtube.com/watch?v=CfK6n0H9KQU&list=UU1wcMonbOMSTI_9sP8zhz8g&index=1&feature=plcp
Tryck på länken! Du kommer inte bli besviken!

för trött för att dölja, det måste va uppenbart

dagar som denhär när man ser ut som såhär och allt är grått och tråkigt och så
Då är det inte alls konstigt att man längtar tillbaka till dethär
Eller till dethär
Idag har vi haft 0 lektioner. Men vi har haft kör och orkester och vi har haft konsert för typ 5 personer och vi har suttit i cafiterian och vi har suttit utanför cafiterian. En nyttig dag heltenkelt! Imorgon ska vi ha Julsamhäll och genrep och sånt.

Jag som aldrig blir speciellt imponerad

aaaahaaaa för jordens barn. där fick i ett litet smakprov av låt det brinna.  fint va?
Såhär kan man seut. Typ när man har duschat och håret bli upptryckt av en kudde så det serut som att man har värsta fluffet.
Idag va det Måndag. Jag har tillbringat en timme och 10minuter av denna måndag åt att sitta och titta på "roliga" klipp på Oskars dator. Jag har blivit godkänd i matteB och jag har dansat zumba med ES10. Det har vart en fin dag.

Så äkta det kändes när du höll min hand

en vecka kvar till Jullov. Inte ens det. Blandade känslor, vi har gått halva våran gymnasietid. Vi har bara ett och etthalv år kvar. oj va fort det har gått! Men jag är glad att vi har lika mycket kvar! Imorgon är det måndag och alla smarta i min klass ska göra MVGprov. Kul för dem, verkligen! Sen ska ES10 dansa zumba på Idrotten, det lär bli fett!

kanske var det bäst det som hände

jobbar lite på min smarthet.
Idag har jag hängt med Becket och Eve i Borås. Det va fint! Nu ska jag mest inte göra någonting. Imorgon är det Måndag och ES10 får veta om man klarat matteB det är en stor dag!
PS. jag har hicka... DS

är det såhär är man är kär när man är liten hur blir det då när man blir kär när man är stor

Hörde att man blev smartare av glasögon såååå jag skaffade mig ett par.
Får se här ofta dem får sitta på. Det är ju inte bra att vara för smart. Sen ser jag ju inte så charmig ut i dem heller. Hur ska folk kunna se mitt riktiga jag med dessa över näsan?!? jaja, nu ska jag köra till Algutstorpet där Evelina väntar. Sen kommer Becket, då är vi förenade alla tre i ett helt dygn! Lär bli fett!

Got no feel, I got no rhythm

Angående inlägget här under.... NEJ, jag syr inte ett par mjukisbyxor. Jag lagar mina som jag redan har. De hade ett hål. Så nu vet ni!

you're so nice and you're so smart you're such a good friend i hafta break your heart

En bild på mig! Skräll.
Något som är ballt är att det är en bild på mig när jag syr! Jag syr ALDRIG! (förutom idag då) Imorgon är det Julmysdag på skolan och då ska tydligen mjukisbyxorna på. Imorgon ska vi dansa zumba på hålet imorgon ska vi skriva engelskauppsats och imorgon ska vi till Grönahög! ååå vad fint det kommer bli! Idag har jag fikat med världensBästaAlida! Det va fint också, jättefint! Idag har vi spelat på stenbock med. Sa jag att jag ska till Grönahög? Tredjegången på tre veckor, Magnus börjar bli orolig.

when you try your best but you don't succeed

kära blogg, idag är det Onsdag. Som jag sagt innan så är jag inget stort fan av Onsdagar, jag håller fast vid den åsikten! Imrogon har vi gehörsprov, jag fattar ingenting och där kommer jag sitta imorgon. Helt utan aning om vart jag ska sätta tonerna. Kul.Verkligen. Kudden är ju gaaanska mycket ballare än Musiklära - en handbok. Och eftersom jag bara gör balla saker så.. Just nu tillexempel, det går en film som heter Lille Buddha på Tv. Den tittar jag på.... Undra varför, den är inte bra alls.

där ute finns så många långa nätter

lallalalala Lucia lalalala. Typ så är det nu. Har inget mer att säga. Imorgon är det Onsdag och vi har ingen matte. Fint. Jag gillar min klass. JÄTTEmycket.

time is so short and I'm sure there must be something more

Lite såhär känner jag idag. Lite Skjut mig i huvudet känsla på det hela. Trött, bitter och hungrig. Japp, underbart! Bussen vill inte köra genom Dalstorp längre, nu måste vi gå till stan och ta en buss där ifrån istället. PARTY! Imorgon har vi tydligen matteprov...... och Lucia klockan 19.00!

jag typ kände dig en gång trodde jag

Söndag. En seg Söndag. Jag vaknade halv 10 och va pigg. Sen har jag gjort mest ingenting hela dagen. Jag och mamma skulle ut och springa. Min hals palla inte hela vägen och jag gick där ensam. Jag blev sur när jag gick där! Jättesur faktiskt. Imorgon ska vi leka Lucia igen, kulkul. Jag tror att det bästa skulle vara om man bara slutade bry sig. Varför blev jag en sån som bryr sig?

Ibland kan man tro att jag inte bryr mig. Men det är bara för jag ser så ball ut.


hur blev vi främlingar för varandra

Igår va en blandning, mycket fint och kul! Mycket sånt där bra! Men lite ont och jobbigt. Träffa nya människor och träffa människor mankändeliteengångmensomintelängrevillkännaensåmanignorerarvarandraistället  och träffa människor man verklige tycker om!
Det händer att man har djupa franska diskussioner på en gul toa.

vi kommer alltid ha Paris

Ibland är det lite Franskt.

Typ ikväll. Då kommer jag och Ylva va ganska Franska. Vi ska till Grönahög. (japp, igen. Jag kommer hänga där tre helger i rad. Det kan inte vara bra...) Eller? Meen först ska jag städa och sen kommer Hon den där Evelina. Fiint ska det va.


jag dör lite.här, precis här. på insidan.

första fredagen jag inte har något att göra och jag tycker om det. det är sjukt gött. Denhär veckan har varit jobbigast på länge, men nu äre slut! Jag har gjort nationella MatteB idag. Hur det gick vet jag inte. Kanske bra, kanske dåligt. Idag har jag och Ylva letat baskrar. Idag har jag och Katla haft skittråkigtyska. Idag har jag och Hanna och Oskar och Gustav gått ner till stan i spöregn. Ja, vi blev blöta. Idag har jag och Sara smidit STORA planer om när vi får körkort och om när Sara lärt sig hela texten till In the ghetto. Idag har jag haft ångest för imorgon. Idag har jag tittat på Ronja Rövardotter med min lilla lillasyster. Idag har vart blandad.
Japp, nu vet ni.

jag kan offra allt jag har för ingenting jag sträcker mig så långt det går

Sa jag att MatteB suger?
Något som inte suger, de är Kvarteret Skatan! Det hjälper mig igenom matteplugget. Lite sådär i bakrunden, som en.....som en stöttande vän. Undra om denna vän är bra för mitt Matte betyg.

nothing's gonna harm you, not while I'm around.

Idag fick jag höra att jag är rädd för kärleken. Det va inte seriöst sagt (tror jag) men det va nog sant.
tänk om, mitt paket med riskakor förvandlades till världens bästa kille som bara  sa att han brydde sig och att allt skulle bli bra. Undra om världens bästa kille finns. Jag börjar tvivla. Idag va segt. Försov mig, kom till skolan vid 9 sjöng en låt. Sen gjorde jag inget mer på hela dagen.... wohoo. Nu borde jag egentligen plugga matte men jag tror inte att jag får in något i hjärnan ändå. Jag orkar liksom inte, det känns som om jag behöver typ 1000kg med motivation. Har någon det så kan vi ju iallafall dela.
Mitt paket med riskakor ser olivligt ut, jag tror det är kört.

you are my sweetest downfall

Hälsningar från sjukligttrött gangsterB-rud

Idag har jag vart sjuk. Jag tror det iallafall, jag har tillbringat två timmar ensam utanför biblioteket i ett tappert försök att skriva klart samhällen. HA! det kunde jag ju glömma. Jag sitter här. Tredje timman i rad typ. Varför ska jag alltid skjuta upp allt...  Imorgon ska jag fika med Alida (typ det som får mig att ta mig igenom denna kväll) Imrogon ska jag se på UlricehamnsLucia! Jag tror jag ska göra en skyllt som det står BECKA ÄR BÄST på och sen sitta längsfram med den. Ibland blir jag trött på mig själv. Riktigt jävla trött.


remember those walls I built well, baby they're tumbling down

Såhär kan man se ut om man vart i skolan i 14 timmar.
Jag är trött, glad, stressad, ontihuvudetigt och sånt. Idag hade vi Lucia, första Lucia. Det gick bra! Det va kul! Idag har vart en bra dag! En glad dag och en kul dag! Fast en gång så sjöng jag vid skåpen. Jag sjöng typ "jag skulle nöja mig med en och det är" sen såg jag något som fick mej att sluta sjunga sen försvann det gick iväg och jag ångra mig, men jag fortsatte sjunga ändå, jag ljög och sjöng att jag skulle nöja mig med Gabriel..... Jag känner inte ens en Gabriel. Men ja. Låten går så. Det är såhär att är man ledsen så vill man inte att folk ska veta det, man döljer det på alla möjliga sätt. Det är så jag lever just nu. Men jag mår bra på riktigt ibland! Har jag sagt att mina vänner är bra!?

this used to be a funhouse but now it’s full of evil clowns

Hej Söndag. Idag har jag gjort saker. Typ kört bil, typ städat mitt rum, typ skrivit lite smhäll, typ försökt få in luciatexter i huvudet. Nu ska jag typ Duscha och typ skriva ännu mer samhäll. Imorgon ska vi göra första lussandet. Det kommer gå bra. Imorgon är det måndag ocg jag är redo!

I hope you don't mind


saker sker aldrig på samma sätt två gånger

vet att jag inte skrivit på 2 dagar. betyder det kanske att jag har gått och skaffat mig ett liv? NEJ. Jag har varit värd på öppethus, raggat esteter och ätit clementiner och lussebullar. jag har skrivit ett naturprov och ett kapitelteeest. jag har redovisat engelskan fast på tyska. Sen har jag hängt lite med Elin Gotting. Lite Grönahög och LuciaRevy och sen lite Torsbo och konstig men kul fest. Idag har jag hängt i Borås med min syster. Nu ska jag se film och sen sova! DET ÄR LYCKA DET!! Imorgon ska jag köra bil wohooo.
Skulle bara visa att jag inte ändrats.. om ni nu va oroliga alltså.

RSS 2.0