Kick off your Sunday shoes

Hej, nu har jag samhäll. Jag och mina gruppvänner har kommit på att vi inte är bra för varandra. Men vi har iallafall lite kul. Snart slutar vi och då ska jag, katla ta Elin och åka ner och köpa fett mycket dextro. Det kan ju vara bra att ha när man repar musikal hela veckan. Sen ska jag hem och plugga. Ball.

det känns som vi är ljusår ifrån storstan

Idag har jag mest hängt i diket med orkestervännerna. Eftersom komparna sitter på andra sidan finns det inga bilder på dem. Synd. Vi har det fin i vårt dike iallafall, drar dåliga ordvitsar och spelar lite ibland. Imorgon ska jag fika med världens bästa Becka och sen hänga lite till i diket. Sen ska vi Fira Evelinas och RebeckaAhls 18årsfyllande. Det blir fint!
Fina Orkestervänner man har! Helt klart!

frågan är om det var värt det

Så.Himla.Trött.
Imorgon kör vi heldag. Jag gillar mina orkestervänner. Imorgon kan jag sova till 7. Imorgonär det Fredag. På lördag ska vi repa.
HÄR SKULLE DET EGENTLIGEN VART EN BILD MEN JAG ORKAR INTE LALALALALA
Nu ska jag se klart på Big Brother sen ska jag sova!

jag behöver en hjälte

försöker hinna med massa saker. Igår såg vi på Harry hos Hanni. Idag orkestrade vi och hängde lite i Borås och så zumbade jag. Imorgon spelar vi ihop med ensamblen, frågan är om man ska skratta eller gråta. Hinner aldrig se på GossipGirl och jag skriver på riktigt en saga på engelska om Alice som vill ut i världen och lära sig saker..... Fantasin flödar.

dagar, nätter det gör ingen skillnad

Och så va lovet över. Vi såg på teater och firade den fina vännen. Annars har jag mest repat i helgen. Det har vart kul! Och det kommer vara kul! Imorgon är det ju skola igen, wohoo! Musikal och sånt. Imorgon ska vi sova hos hanni med, se på Harry och umgås.

ta ett djupt andetag, kasta dig ut

Ibland åker man till Jönköping och badar och äter och går lite i affärer och stöterpå Edward Cullen och fikar lite. Då kan det också hända att man hittar balla hattar och solglasögon och att man när man tar på sig dem blir liiite ballare än man normalt är. Imorgon ryker håret. Tidigt ska jag fara mot den stora staden Ulricehamn för att senare sova vidare på Katlas golv. Sen ska vi se på Teater och sen åker jag och firar Östan 18 år.

and high up above or down below

Här sitter jag och hypnotiserar er med min nya bästis. ( OBS Skämt! Jag skulle aldrig överge min trumpet för en liten töntig blockfljöjt! HAHAHA (jaa, det är en blockflöjt jag håller i) ) Men det är faktiskt kul att spela! Igår va det alla hjärtans dag typ. Jag åkte skridskor med Becka och Eve, det va typ det roligaste. Sen åkte jag till Katla hon lärde mig svansjön! ball! sen kom ElinG och vi åkte lite bil till Ica. Sen googlade vi frisyrer och kollade priser till badhuset i Jönköping. Sen åkte elin hem och jag och Katla bastade och pratade om våra livs största frågor. Sen somnade vi till scrubs. En himla fin dag!

with suns and moons all over the place

Idag har jag........ Sett på två filmer en som va rolig men jag orkade inte skratta och som fick en att vilja ha massa barn i ett stort hus. och en som va sjukt konstig ( jag sa typ att den va konstig 116 gånger) och som hade budskapet addoptera inte, det kan hända att barnet du addopterar är en 33åring som stannat i växten och ser ut som ett barn men vars största mål i livet är att stöta på din man och om hon inte får som ho vill å dödar hon din familj. Jag har ätit godis och målat elevrådsrummet.  Igår så hängde jag hos Simone med Katla, Gotting och eve. Det va fint. Vi såg på Apflickorna ( lite för få apor för att få heta APflickorna......besvikna tjejer), åt godis och pratade lite smått.
Imorgon fyller världens bästa Evelia 18 så jag och becket ska fira henne lite. Sen ska jag fira alla hjärtans med Katla! Feett!!
Nu ska jag äta upp min fruktsallad.

every time she closed her eyes

Idag har det vart Lördag. Jag och min lilla lillasyster har åkt pulka. Sen tog vi bort pulka och rullade ner istället. Sen har jag och min stora lilasyster sett på melodifestivalen. Jag tycker väldigt bra om mina systrar! Oftast. Nu finns det bara en sak att göra, se på GossipGirl. Imorgon åker jag in till lilla staden igen. Så himla fint!

det är dags att du ger tillbaka nu för du har fått

att vara hemma från skolan. resulterar i mycketvattenfrånögoneniformavdroppar, plugg, GossipGirl, förstående för varför jag aldrig är sjuk annars ( för att det är så himla mycket roligare att hänga i skolan) Knäckebröd, tittaefterjobbitidningen, chokladbollar, lovångest och sådana saker.
"och sen försvann du ur mitt liv som om det va det enklaste du gjort."

hur mycket kan allt vara värt nu när tiden har gått

när man inte vet om man ska skratta eller gråta.

riddare och hjälte ja vad man än vill bli allting är ju mjöligt med lite fantasi

att hänga i skolan från halv 8 till 6 och att bara ha två 40 min lektioner. Det kan vara himla kul! Det kan vara sjukt uttröttande och det kan vara himla inspererande! Vi hann med två timmar orkester med, ballt. Nu ska jag läsa lite samhällekonomi och sen ska jag se GossipGirl! ( har jag sagt att jag är Kär i Chuck Bass? Ändå gråter jag när det inte är han och Blair)
Skulle göra vad som hellst för att kunna sluta bry mig.

hennes ögon, hur har hon fått dem så klara? genom tårar? näe, då hade mina varit klarare

Himla bra helg! Kollationering och häng med becket.
En gång va jag liten och hade jättekort hår. Just nu vill jag bara ha sommar. Först Peace and Love och sen Torpa!
Det gör ont, verkligen ont när mina vänner driver med min kärlek

du vet baby baby baby jag kan inte andas

Hej. Här sitter jag. ja tro det eller ej men jag finns faktiskt där under alla böcker. Böckerna och jag! Idag gick Torsdag ganska fort, det va bra! Imorgon, fredag. Jag ska fika med fin vänner efter skolan. Sen ska jag ta bussen till stora staden Borås och hänger med min mormor. På lördag kör vi kollationering och manusanalys. sen sover jag hos becket. Feta dagar kvar denna veckan!

jag vill framåt kan inte följa med tillbaks med dig

Idag har vart bra! Idag har vart sämst! Idag har vart kul! Idag har vart jobbigt! Typ så. Jag borde bli en bra och glad människa som lever i nuet och är sådär härlig. Japp, överlever vi 2012 så ska det bli mitt mål 2013!
Idag va en bra dag! Förutom att musikalrepet gick åt piiiiip och och att det tydligen inte går att vara glad en hel dag. Men jag hade en fin promenad ner till stan med Cissi och Katla och en trevlig bussfärd hem med Cissi.   Imorogn är det torsdag. Får se om vi lever när dagen är slut.

RSS 2.0