things just don’t grow If you don’t bless them with your patience

Hej hej hej. Jag är så nära död man kan vara. Gött. Men jag mår bra. Jag bor i skolan, har hela min garderob i pianorummet, duschar i teatern och sover hos vänner. Fin vecka ändå! Vårkonserter och barndisco och torparep. Idag har vi campat i teatern. Det va mysigt ska jag säga er. Idag har jag läst om ångset också, man känner sig lite ångestfylld när man läser om det måste jag säga.

kul...................................


you can get addicted to a certain kind of sadness

just nu hänger jag mest med Katla. Vi gör sånt som man brukar göra när man hänger. Panikar över att vi inte har något att göra. Äter pizza. Prata om saker. Åker moppe. Dricker varmoboy på bryggor. Önskar att vi hade tama delfiner. Imorgon är det häng i skolan mest hela dagen. Repa och äta och sånt. Det kan bli kul! Sen, nästa vecka så kan man komma och titta på vårkonsert i Tingsholms aula. JÄTTEKUL!
PS min dator hemma och blogg.se gillar inte varandra... Är jag inte så aktiv om ni nu har legat sömnlösa och funderat över detta.

But you didn't have to cut me off

Onsdag. Ja men det va kul att den kom men det va ännu roligare när den tog slut. Fast på riktigt så har jag haft en väldigt bra Onsdag. Trollflöjtenkonsert, spela lite trumpet, öva sång till vårkonsert, sätta upp affischer om disco, fika och HarryPQuiza med Hanni och Katla. Imorgon har vi sista föreställningen med Kristeller av regn och på Tisdag är det vårkonsertspremiär.
sånnahär bilder. Eftersom min skoldator är sönder finns det ju ingen chans för mig att ta nya. Jag tycker det är lite jobbigt. Typ.

vem blev lycklig av att vänta

Hej, hej. Nu är det så att jag inte har skrivit här på ett  tag och det är bara för att människor som faktiskt läser detta inte ska behöva bli på dåligt humör eftersom det mesta som skrivs här är negativt. Och så tänkte jag att igår va ju en bra dag. I fredags va ju också en bra dag! I fredags jobbade jag min sista dag ( göööhööött ) Sen åkte jag med Elin Gotting till Göteborg. Vi mest gick runt. Det va väldigt fint att träffa en vän. Sen kom jag hem till Becka och vi åkte mest runt och pratade. Sen åkte vi hem och pratade mer och spelade Rumble. I går åkte vi till Borås och repade. Igår va det kul att repa. Jag var glad.

så länge våra hjärtan klarar av att slå

Har försökt ta vara på mina lediga dagar. Hängt med vänner jag träffar för sällan, grillat lax och banan, lekt lekar och skrattat och pratat ikapp. Hängt med vänner jag hänger med mest hela tiden, färgat håret tittat på Torkel i knipa och ätit taco utan taco, ätit frukt och choklad. Nu är jag hemma, ser på scrubs och fryser och pluggar låt texter och är nervös inför imorgon... Hur kan man vara nervös för ett fabriksjobb. Jag är iallafall glad att jag ska jobba detta lovet. Slipper jag skriva tre inlägg här om dagen för att jag inte har något att göra.
Jag skulle jättegärna vilja ha en apelsinjuice nu.

have ever try to smile and hide your pain

Dumma fot, dumma engelskabok, dumma tyska, dumma mej, dumma strumpa, dumma du.

Freyja Bartels! På riktigt, du måste ta tag i ditt liv och gå vidare. Sluta va så sjukt fjantig och ha kul i stället. SLUTA VARA SÅ SJUKT BITTER HELA TIDEN.
- jaa... men det är kanske inte så lätt. det kanske inte är så lätt när allt hela tiden kommer tillbaka.

får jag kliva indirekt på delen om hur allt skulle kunna förändras

Idag är det söndag. Helt okej kan jag tycka. Imorgon är det måndag och det kan jag tycka att det också är helt okej. Nu har det vart helg. Jag har verkligen tyckt om denhär helgen. I fredags va jag på förfest. Det va konstigt, men kul. Igår spelades historiens bästa skolarbete in. Sen åkte vi iväg på musiktävling. Mycket hemsk musik men det fanns ju ljusa stunder. Typ ballsate basisten. Sen åkte vi mest runt i bilen. Hälsade på får och skrämde upp oss utanför det där läskiga stället. Idag va jag mest med världens bästa Katla. Idag sa vi inte så mycket, vi mest bara hängde. Måste säga att något jag inte tycker om är att komma hem och inte veta vad man ska göra. Då blir allt plötsligt så jobbigt.

RSS 2.0