vi kommer aldrig förändras. men jag, ångrar ingenting

Jag äter dajm och ser på top model. Ganska fett. Idag va det tisdag, en bra tisdag! förutom en sak! dagen stora problem. 7 kors framför the girl gets around.(japp, ganska jobbigt) Men jag har övat! = jag är duktig.
Kan.Inte.Sluta.Titta.

baby baby baby, det spelar ingen roll längre

jag har haft en fin dag. Inställd gehör, kul idrott, och bra vänner. Imorgon kör vi Tisdag, typ bara musik och hål. Jag gillar Tisdagar.

Jag gillar också roliga musiklektioner med Oskar och Gustav. Jag gillar också att vi ska på Peace and Love i sommar.Sen gillar jag att vi har Kollationering till Torpa i helgen. och jag gillar min klass. Och jag gillar att jag och Katla ska äta frukost imorgon.  Ser ni! Jag är en sjukt positiv och glad människa som är gillar det mesta. Hejdå.


lika som bär i en kolsvart natt, säg ingenting för jag vet hur det är fatt

Så. Himla. Trött.

jag kommer alltid ångra mig hur jag än gör

Ja men dåså. Då va jag redo. Kanske äta lite först. Japp. Girls just want to have fun lallala. Hejdå

once you drive up a mountian you can't back down

Idag pluggas det Psykologi. Sen så duschas det lite och sen lyssnas det lite musik och så. Och sen senare så åks det till Ulricehamnet för att träffa lite människor och så. Det blir nog fett. Igår somnade jag jättetidigt..... om någon ville veta liksom.
I överigt så saknar jag typ sånnahär stunder. Ganska mycket faktiskt.

we were strangers, starting out on a journey

Hejblogg. Idag har jag
  • Försovit mig
  • åkt buss ensam
  • missat psykologin
  • och halva tyskan
  • ätit ris
  • spelat bas
  • Läst en kul bok på engelskan
  • vart sur
  • vart ledsen
  • ätit två äpplen (gröna)
  • druckit en apelsinjuice
  • haft låång, verkligen jättelång nutidakonst
  • åkt buss med ElinG, Cissi, Oskar och lite Gustav
  • Bytt buss
  • ätit skorpor och knäckebröd
  • vart hos pappa
  • läst högt ur min gamla dagbok för min syster
  • hittat massa kul brev och sånt
  • åkt hem till mamma
  • duschat
  • läst psykologi
  • Stört mig på saker
Kul va?

I'm gonna make nice with him, I'm only gonna challenge him

tja. Idag så va lektionerna så sjukt sega så man visste liksom inte vad man skulle göra. Det va helt galet! Men efter skolan åkte jag Katla, Ylva och Kasper till Borås. Det va fint! Vi va dem där som man verkligen vill skjuta på bussen för att de är sådär jobbiga. Jag fick hänga hos Katla lite, vi pratade om sångteknik och mustascher. Imorgon är det Torsdag. Torsdag är den nya ångest dagen, men jag ska vinna över Torsdag! Precis som jag vann över Onsdag. (konstigtjejsomtrorattmankanvinnaöverenveckodag)

from your first cigarette to your last dying day

Tja. Här sitter jag i mittbena och med min tänkar pose och spånar på mitt tal till när jag vinner en guldbagge. Ja asså, man kan ju aldrig vara för tidigt ute liksom. Idag va, kul ibland. Inte kul ibland.Fast oftast kul. Typ som alla andra dagar.
PS. om ni vill att jag ska tacka er i mitt tal så kan ni ju höra av er! asså jag kan ju inte lova något, men chansen är ju större om jag vet att ni vill höra erat namn liksom. DS

tvivla jämt på löften du fått

Tja! Verkligen! Här sitter jag och är ball. Peter är inte lika ball, men han hälsar. Vi har samhäll efter Idrott. Idag har vi Orkester. Apelsinjuice är gott! Hejdå.

den enda rikedom jag har är tusen frågor utan svar

'

Tjännare. Idag är det Söndag. Idag har jag gjort........ inget. Eller okej, jag va i Gällstad, i typ två minuter. Imorgon är det Måndag. Jag gilla! Allt är ju liksom bra då! typ.
Fick precis ett meddelande. Imorgon drar jag Katla och Buster till Frankrike. Fett!

Just like Marie Antoinette

Anoym hade rätt. Vi spelade finns i sjön igår, det va också himla fint!

Jag tror jag är sjuk. Eller jag kanske inte är sjuk men jag är på väg mot sjukdom. Har jag tur så slipper jag det. Ibland ska man ha tur så jag hoppas att det är nu. Vill inte vara sjuk, vill inte vara hemma. Jag hjälper turen lite genom att stanna hemma idag. Även om det inte är vad jag vill just nu.
Fint, ett lite tyckasyndomsigsjälv inlägg.

tanken är svindlande framför mig gapar en avgrund

Igår, va det världens bästa Fredag. Fatta på arrangeringen, macka man kan äta på lunchen, väldigt fint rep som gick himla bra, INSTÄLLD TYSKA!, psykologi, fika på torgstallet jättelänge med Ylva och Hanna (väldigt bra!), åka upp till människorna hos Alva, träffa Ellen och Emelie, dansa till devil in disguise med Ellen, sällskap hem av Simon, Oskar, Gustav och Kasper. Japp, jag sa ju att den va bäst!

det kommer bara leda till nått ont ändå

Idag va kul. Eller, trötta vänner leder till dag full av konstig humor och sång av pippi i caffikön. Jag tror mattanterna är mina största fans! Har iallafall inte skrattat så mycket på ett långt tag! Idag va jobbig. Torsdag är en dag som aldrig tar slut. det bara kommer mer och mer lektioner, helt sjukt. Idag va jobbig. Ingenting att säga om denna punkt, det va bara jobbigt. Idag va dagen jag och Oskar kände oss vilsna på ny buss. (det gick bra ändå!) Idag är dagen före Fredag. Idag är Torsdag.
PS. Jag ska till Peace & Love. Biljetter är bokade och taggande har redan börjat. Hur fint?

det är så synd för att det aldrig ordnar sig

jag önskar att jag bara kunde gå vidare, att det bara kunde rinna av mig. HUR SVÅRT KAN DET VARA!? Den riktiga jag försvinner bara längre och längre in. Jag är besvikan på mig själv. Vad hände med de elaka MEN glada jag som faktiskt hade kul. JA men va glad då! Kan man säga till mig, men då blir jag sur. Fast kanske mest ledsen, just för att jag inte vet hur jag ska göra för att bli glad igen, eller för att jag inte orkar bli glad. tycker synd om mig själv, tycker ändå mest synd om vännerna.

I cried you a fucking river

Tisdag.
jag vet inte. inte vad jag tycker, inte vad jag känner, inte om jag orkar, inte vad jag ska göra.

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt

att komma hem. Hinna ta av sig jacka och lägga väskan på rummet. Att det sedan bara strömmar in massa människor. Hur mår du då?  Hur va skolan idag? Bort jag vill bort. Joo, jag mår bra! Det är väl som vanligt. Skolan var bra! Åhåå va inte va inte bra den va. Skratta lite, ååh va roligt vi har, oj va trevlig jag är. Orkar inte, bort från alla in på mitt rum. Vill inte till skolan imorgon. Vill inget alls. Det kommer bara leda till nått dumt, det här.

jag faller

det är ju fint att man har fina vänner! det är ju tur man har snygga vänner. det är ju tur att man har vänner som får en att må bra.

men det värsta av allt är nog ändå trotts allt att vi måste leva med det

hej 200. 200 inlägg fyllda med ovärt. Fyllda med 101 egobilder. Och med fett mycket bittrehet.
Igår va bra. Först. sen inte. Sen va det mest jobbigt och obekvämt. Ingen klassfest, men fint ibland ändå.

love is just a game

Nuuuu, ska vi ut. Dansa lite onyktra och umgås med världens finaste klass. jag har en känsla, att i kväll kommer bli en bra kväll lallalalalaaalaa.

so let's find a bar so dark we forget who we are

Igår. Så va det Fredag. Jag gillar inte Fredagar för vi har engelska och tyska. Men igår va en bra Fredag! Jag fattade början av cubase. Det gick himla bra på min trumpetlektion. Jag och Katla bestämde oss för att vi ska vara snälla hela nästa vecka. Sen när jag kom hem så spelade jag ännu mer. typ hela kvällen. Det va kul och det gick helt okej. = gladtjej_94. Idag ska Es10 ha en liten sammankomst. Så, snart kommer lite vänner från ulricehamnet.

alla bara spelar ett spel, den som följer regler gör fel

http://www.youtube.com/watch?v=FP1gBvI9NK4
Tryck. Lyssna. Så känner jag nu. Japp.

va det den stora poeten som hon va förälskad i

Typ såhär mår jag idag. ja ni kan ju alltid gissa va det är för finger som sticker upp. När jag kom hem idag va jag sjukligt trött. Jag sa till mig själv freyja, om du sover nu så kommer du inte kunna sova i kväll sen! Jag visste att jag hade rätt. Så jag bestämde mig för att lyssna på mig själv. Men sen tänkte jag också att det sadar ju inte om jag lägger mig ner lite och tittar lite på Gossipgirl. ELLER?!?! HUR DUM FÅR MAN VA!?!?! Självklart somnar jag. Och nu. Ja hur ska jag kunna somna nu. åååååhhå jag är så dum. och sur, jag surar om en hälsning. Alltså inte om en utan om en som uteblir, varje gång den borde vara där.

footloose, kick off the Sunday shoes

har inget att säga. förutom att dagen har varit himla fin! På började musikalrepandet. Oj va taggad jag är! Bästa tiden på året! japp. Klassparty på Lördag kanske. Skulle vara fett fint! Nu ska jag se på GossipGirl. Har jag sagt att jag har börjat titta på det?

när jag går med dig

Min syster har döpt vår dammsugare till Isidor. Imorgon börjar skolan. jag är glad! Idag har jag spelat trumpet plockat ur diskmaskinen ooch sett 3 och ett halvt avsnitt GossipGirl. Japp, jag taggar!

finns ingen gata i den stan

Freyja bartels och nätterna fyllda med gossipgirl. För mycket GossipGirl och för lite sömn. ååh tänk om jag va trött då hade jag sovit. Har jag sagt att jag har börjat se på Gossipgirl? Himla bra serie! Men har man väl börjat så är man fast. Det är lite av en fälla som man går i när man börjar se första avsnittet. Sen vill man bara ha mer och mer och mer och mer. ååh du trista tröga natt. tur jag har gossipGirl, den ända som inte sviker mig på natten. Alla andra bara sover och lämnar mig ensa i mina grubblingar om livet.
Ps. Lägg märket till Gna i gossipgirl. de är olika vaje gång hähä Ds
Ps2 la precis fetaste ordet på wordfeud (jag äger) Ds2

en tid och plats för oss

tillbaka på hemmaplan. Haft fetaste helgen i götet.
Två ego bilder. Som ni måste ha saknat dem ELLERHUR!?!?! De beskriver mina känslor. lite ont i huvudet, trött som något som inte sovit på tre år men ack så nöjd och glad. Så nu ska jag gå och träna upp min dans... och min sång.... och min teater. så jag med kan få stå på den scenen och ha sådär kul.

Är det här allt du blir så dör jag

Japp, ligger på en madrass i en fet lägenhet hos Carl i Göteborg. Har ätit god mat och ätit nybakat bröd, gått lite i staden, druckit en frappino, hängt och sånt som man ska göra de sista dagarna av jullovet. Imorgon ska vi se på musikal, jag eve och becket! Det blir fint.


jag har gråtit mig till sömns så många nätter

Nu har jag gått över till glass. Glass är bra, det har jag sett på tv.
min syster kallade mig precis för lilla gosan.... det va ju gulligt kan tyckas. Tills man förstår att det bara är för att hon vill ha bilar. (sånna där gröna, vita, rosa) och tills hon sa näääe jag skoja bara!!

jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

jag äter skorpa. Gömmer mig bakom håret, har en arm som det ser ut som att jag har en böld på, tittar på vem vet mest, funderar på att titta på Gossip Girl, önskar jag va jättetrött och är på väg upp för att borsta tänderna en andra gång för kvällen.
Vilken tjej ni har å göra med på denna blogg. Tänk att hon kan göra så mycket samtidigt!  ah, ville bara säga det liksom.

you'd think that people would've had enough of silly love songs...

Vaknade med mina vänner. Som vanligt alldeles för sent.  Alltså inte sent, utan för nära tiden de skulle åka hem. Jag va på banken. Jag övningskörde med Mange till Ulricehamn. Jag hade en fin och snabb och välbehövlig fika med Hanni och Katla. Det va bra, jag tycker om dem! Sen gick jag och Katla till Ica och köpte tuggummi. Hälsade lite på Astrid på vägen.
Japp, vi är balla.

grannen är hack i häl, han påstår att jag stjäl från hans äppelträd

hej. Vi sitter här på mitt rum. Pratar och så. Jag tycker om dem. Mycket!


destined to be a star

tja.
sitter och säger skjut dig till datorn. Eller till folk inne i datorn? Varför är jag inte en god människa?! varför kan jag inte vara som Harry Potter. Han är snäll och modig och spännande och han kan trolla och så. Jag är mer elak, ber andra att skjuta sig och bitter är jag och jag äter brända popcorne. Tur för mig att mitt spännande liv börjar imorgon!

Ps Jag skulle aldrig be någon skjuta sig på riktigt. Bara genom datorn. Sådär lite i smyg Ds


I swore i'd never fall again

Får en tummenupp av mig själv för att jag fixat något att göra resten av lovet! Ballt! Imorgon kommer di fina vännerna från Tranemohållet. På torsdag beger jag mig till Ulricehamnet och hänger med en viss Brandborg. På fedag sitter duktiga jag barnvakt. Och på Lördag drar jag, evvert och Beck till Göteborget. Lite gåiaffärer, lite sova hos Carl, lite West Side Story, lite mat och sånt. Så nu slipper lilla jag sitta hemma och tycka synd om mig själv! wohooo.

i’m having a bad bad day if you take it personal thats ok

jag har hört att detta året ska bli bästa året. Jag har märkt att jag tror på väldigt mycket som jag hör.  Men man kan ju alltid hoppas.
Det kan nog vara så att jag är mina vänners mest positiva vän. Om man pratar tvärtompspråket och är apironisk. Sen är jag också den som lever mest i nuet.  japp, det är så det är.

january 1st and it's already clear: it's gonna be another shitty year

hej 2012.
Jag hälsar dig med mitt fräschaste jag! Idag är jag på topp. Gör massa saker! Typ ser på Kalle och choklad fabriken, går till Morfar och ser på backhoppning och facebookar lite. Igår va fett! Startade i Limmared med tre rätter och finaste vännerna! Åkte sedan med taxin till gällstad och fetaste festen med fetaste människorna!

RSS 2.0