sven är min bästa ponny

Hejhej hemskt mycket hej. Jag och Hanna är ganska fett balla. Igår skrev vi en sång om våran bästa ponny Sven och idag typ precis nu kom vi fram till att vi ridit i samma ridgrupp när vi va små! Hästvänner for ever! wohoo!  Idag är det Fredag och just precis nu har Es10 Natur. Underbart! Verkligen!

he ate my heart

"Säg till om jag stör, sa han när han steg in, så går jag meddetsamma.  Du inte bara stör, svarade jag, du rubbar hela min existens. Välkommen."'




Idag har jag och ringen hängt ihop! Ibland stör jag mig på den, men oftast är det kul att ha den med sig. Idag har jag haft två prov und ein Kapiteltest! Nu ska jag bara komponera ihop ett stycke på 8 takter och seeeen får jag göra vad jag vill. (om vad jag vill betyder att jag läser Aboute a boy). Imorgon är det Fredag och sen är det låånghelg! Jag ska hänga med difina i Göteborget och glömma allt som händer hemma. Sen blire finmys i Limmarde! Det kommer bli en topp10 helg.

I Want to Hold Your Hand

Här sitter jag och pluggar. Och har små ångest. Och längtar till imorgon efter skolan när allt jobbigt är slut. Japp, det är så det är. Idag har jag vart hemma. Jag har haft ont och jag tänkte bespara mina underbart fina klasskompisar på en hel dag med klag från min sida. Jo, jag vet att jag är en underbar klasskompis! Nu kom pappa med fika! Fint!

PS. Jag ska köpa nya mobil, en såndär som alla andra har. Grupptryck<3 DS

And you and me are like "let's go out for a walk"

Detta är jag och Katla, Katla älskar Naturkunskap. Därför sitter vi här när vi har egentligen har inställd natur och har natur ändå. Jag följde med mest för att han läraren ska tro att jag är smart. Idag har vi orienterat. Jag har skrattat och gråtat åt mig själv i skogen(blev lerig). och vi har ätit köttbullar. Imorgon är det tisdag, då ska jag och Katla spela våra coola instrument i Orkestern. Shitt va ballt!

somebody to love

Matte B, Natur A, orientering. Imorgon är det Måndag igen. Två prov och Orientering, vilken topp 10 dag! verkligen! I Fredags spelade vi på Bar prego, det gick sjuktbra hela kvällen var riktigt bra! Idag är inget riktigt bra. Idag är det mesta Fel.
Såg att jag hade en bild som visade min känslor för imorgon , lite panik skulle jag säga.

And she'd never have to know what it's like when your heart breaks

Imorgon är det fredag. Det betyder att vi spelar på barPrego. Inget stort men känslorna är blandade. Typ som här ovanför. Idag va det torsdag, en helt okej Torsdag. Katla tyckte egentligen att jag skulle blogga om henne... eller om min trumpet. Det får vänta lite. PS. vi gillar vaniljmunkar DS.

Can you at all times wear socks? because I'm still scared of feet

Idag är det Söndag. Jag har lite ångest. Imorgon är det måndag, egentligen inget fel på det, bara det att måndag betyder Idrott (jag älskar idrott). Idrott imorgon betyder orientering (jag hatar orientering).
Idag har jag hängt hos morfar, vi åt lite glass och läste lite Naturkunskap. Eller jag läste och han sov.
Annars har det vart segt idag, väldigt segt.

Would you freak out if I said I liked you?

Idag va vi ute och gick. 4,5 timmar ute i skogen med Es10. Det va fint! Och alla andra klasser ska passa sig för oss, vi va ganska fett bra på stationerna. Nu ska jag inte göra någonting, tråkigt kan tyckas. Eller gött, man får välja. Imorgon ska jag vara parkeringsvakt på marknaden.

.

This years resolutions:
I will exercise more
Call my grandma
Tell my family that I love them
Learn more about the world wars, and forget
I will learn a new word each day
Today's word is dejected

and on the top of the list there's you
I'm going to be with you
I haven't told you yet but I'm going to be with you


och kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?

Sitter här och taggar Orkester imorgon. Lär blit fett! Jag tycker om mina orkestervänner! Idag är jag glad, vi har gått som studsbollar i en timme och sen gjorde vi massa andra saker med som egentligen inte är viktiga. På fredag ska Es10 iklädda gummistövlar vinna sammarbets saken i skogen. Japp så äre.

vi kan väll glömma morgonen, jag vill inte att du ska gå

inte samma vänner. Men jag saknar dem!
Imorgon är de måndag. Det känns bra. Igår va det lördag. Jag kom hem från London, städade lite smått fick besök av fina vänner. Jag och de fina vännerna åkte till drömkåken. De va konstigt, det va fint, det va kul, det va sjukt, det va musik och mat. Sen åkte jag och vännerna hem.

I haven't told you yet but I'm going to be with you

Tänk om det va sommar och fest på Skogsvägen 3
Glider mellan stadierna sjuk och frisk, knarkar Fisherman Friend och töntförklarar människor som inte sjunger. Alla kan sjunga! Det har jag lärt mig idag! Imorgon ska vi till Tjörn och jag och Katla har inhandlat likanande fika så vi är ganska redo! Jag stör mig på folk som inte svara på sms. Japp så är det!

jag måste rota i väskan efter mod

Igår kväll va det musik och dans och massa folk och sång och lekar och kul och mänskliga pyramider och glass och sånt hos Hanna. Först va vi bara Es10 brudar. Vi åt mackor, sprang efter glassbilar, försökte prata alla samtidigt och sånt man gör när man hänger. Idag vaknade jag, Elin, Evelina och Hanna vid 20 över 8 (jag vaknade i sveriges bästa Soffa) vi åt frukost och sen åkte Elin hem. Vi resterande borstade tänderna och gick och la oss och tittade på HarryP.

På måndag ska vi sjunga allsång med Caroline af ugglas och på tisdag ska vi Till Tjörn. På onsdag händer något hemligt och på Torsdag åker jag och Mammi till London. På Lördag kommer vi hem och kvällen ska vi fira Jakob som Fyllt 18. Lär bli en Fet vecka!

RSS 2.0