så låt bara åren gå och låt dina hår bli grå jag hänger med det kan du lita på

Detta är jag och min bästa vän Rebecka. Vi har känt varandra jättejättejättelänge. Vi träffades när jag var 7 år och hon 8, på Torpa träffades vi. Jag är nästan helt säker på att vi inte klickade direkt. Men sen efter ett år kanske. Då klickade vi. Tänk vilken tur jag har. Men nu är det såhär, Vi är inte 8 år längre. Vi blev liksom alla andra äldre och nu har hon gått ur gymnasiet och flyttat. Nu bor hon i Göteborg och jag i Dalstorp. Vi kommer inte ses varje dag. Inte ens varje vecka. Jag kommer sakna min bästa vän. Men Oj va glad jag är för hennes skull. Och Oj va fint vi ska ha det i hennes lägenhet. Det bästa är att jag vet att hon alltid kommer att finnas där, även om vi inte ses varje dag. Inget glida ifrån varandra här inte! På Lördag ses vi. Då ska vi mysa hela kvällen! Jag, eve och Becka! Precis som det ska vara. 

morgondag du får mig snart att glömma

 
 
 
 
Typ såhär va min helg. Den va himlans fin! Lite fest och lite Astrid och massa bra människor! Imorgon är det Tisdag. Har man läst min blogg innan vet man att det betyder Orkester. Så himla bra... hoppas jag, nämligen nytt upplägg.  ( tjejensomvillhadetsomdetalltidharvarit )

som om vi var en sång med lyckligt slut

 
 
 
Typ såhär har det väl sett ut de senaste, typ riva spelplats typ slutfest( finast av många ) typ börja skolan ( som jag har längtat! Helgen blir antagligen fet! Vi ska på hejdåfest för en vän som åker mot Englandet för ett år sen ska vi åka till AstridLindgrensVärld. gudars va sköj! 

they can have the world, we'll create our own

Att så många fina människor kommer till ett och samma ställe att vi jobbar i ett år med att få ihop en föreställning och att det blir så otroligt bra. Jag är så oerhört glad och stolt över att få vara med i världens finaste grupp av människor. Att få uppleva det vi har, för det är jag helt säker på att alla inte får vara med om. satans vad mycket jag tycker om dessa människor och vad fint allting är när man är med dem. Bara massa fin kärlek!
 
Japp, ett otroligt fjolligt inlägg.... men jag menar vart enda ord. 

RSS 2.0