rädd att jag kanske hade läst dig fel, kan jag säga nu men säkerhet

Tisdagar är de bästa dagarna. Orkester, kör, sång, mer sång, teater, kulning! Fet dag! Sen har jag fått jobb på påsklovet och jag har ätit hallon.
Imorgon är det Onsdag. Jag och Onsdag har ett ganska dåligt förflutet så jag har inga höga förväntningar men lite orkester och sånt ska nog få dagen finare.

Im on the edge

Asså, såhär är det. Min skoldator och bästa vän är sönder. Nästan död. Detta har vart ganska jobbigt för mig. Just nu använder jag mig av min gamla dator, det funkar! Men jag saknar min skoldator! Helgen har vart himla fin! Och lite jobbig. Men mest fin! Det har vart bio med bästisar, rep med Torpa, fira världens bästa ElinGotting, prata hemlisar med Simone och Gotting, kyrkobesök, körkobesök 2 med gospel. En himla fin helg alltså.


Sleep on my shoulder I won't wake you up

Idag har min kalender fyllts av en massa underbara extrarep med kör och orkester. Jag har nästan bestämt vilken låt jag ska sjunga på vårkonserten, jag har haft sånglektion och jag har gräddat våfflor. Sen har jag vart sur ibland och fett stressad ibland ( vilket har resulterat i att jag har pratat väldigt mycket och väldigt osammanhängande).Men mest har jag vart glad. Bra dag Tisdag! Nu ska jag plugga Kristaller av regn manus och sen ska jag sova.

only get closer to the point where I can take no more

Typ sånthär gör mig glad

Idag beskrev jag dig som den ultimata personen!

ååååh haha hur kommer detta sig?

Satt o gnällde om jobbiga människor, så vad tvungen att säga hur en bra människa ska va, Det blev du^^

haha wohoooo

Bitter o glad på samma gång

Hahaha men det är ju du med!!

Annars så har jag mest ont i halsen och ser på Scrubs. Om man ser tillbaka i mitt arkiv så ser man att jag ett tag va helt fast i GossipGirl. Nu känner jag likadant för Scrubs. Japp.

Imorgon är det orkester, orkester är som balsam för själen. Typ.


hur står man still

Söndag. Jag gillar dem. Igår hade jag fina vänner här. Vi grillade och charadade och pratade och spelade lite gitarr och pratade lite till. Har jag sagt att jag gillar mina klassvänner? Idag har jag mest sett på Scrubs och oroat mig över min sommar. Okej, jag ska på Peace and love och ja jag har torpa! Det är ju fett! Men sen behöver man ju jobba... det bara är så! ( om någon hittar ett jobb som ingen vill ha så tar jag det, hör av er!) Imorgon är det Måndag precis som det brukar vara efter Söndag. Jag är taggad! Fett taggad!
Gillar sånnadär meningslösa bilder med texter. Hä hä.

jag hade hoppats på något

Har bara tre saker att säga.
  1. Träningsvärken i mina ben är helt sjuk.
  2. Tyskaplugg är inte riktigt alls vad jag vill hålla på med just nu.
  3. Min dator har inte riktigt bestämt sig för om han orkar leva längre. Jag tror att slutet är nära.
Hejdå

även om det tar 100 år

Idag och igår va fina dagar, jag hängde mest med Becka och Eve. Vi åt mackor, pratade, sjöng musikallåtar, åt kyckling, kolla på Herkules och idag va vi i Ullared. Sen när jag kom hem så sprang jag och gjord styrka. ( Japp, det är nu jag vill att ni ska tänka "shitt va duktig hon är" så varsegoda att göra det) Jag har dessa dagar också hunnit med att prata med en vän jag saknat. En som jag alltid pratade med innan. Det va fint, det va nog något av det finaste. Något som också va fint va att läsa Emmas blogg. Jag blir himla glad av den människan!
Nu ska jag byta plast på min mobil. Bye.

jag faller

Hade lite tråkigt så jag färgade mitt hår. Mest för att få lite nya händelser i mitt liv. Sen tog jag en jätteful bild för att ni skulle få se. Jaa, annars har det väl inte hänt så mycket idag. Har Sovit länge och kört lite bil och så. Imorgon ska jag sova hos eve med Becka. Sen på Tisdag tar vi eves bil ock åker iväg.

det spelar ingen roll längre

Hej Lördag. På riktigt trodde jag att jag skulle sova sjukt länge. Men icke. Så idag har jag
  • Ätit frukost!?!? ( det händer inte för ofta!)
  • Sett på Harry Potter.
  • Skrivit ett personligtbrev.
  • Gråtit (för jag inte orkat med när bläcket är slut i skrivaren.)
  • Åkt till staden och sökt jobb.
  • Träffat trevlig och mindre trevliga människor.
  • kommit hem och sett på med Harry Potter.
  • Gråtit igen (för att Dumbledore dog)
Nu ska jag skriva på min psykologiinlämning, kulkul.

before that feeling fell apart

Idag var det då dendär Torsdagen. Eftersom jag gick in i denna dag med ganska låga förväntningar så blev den ganska mycket okej ändå. Inställs tyska, halva klassen sjuka ( okej det kanske inte va en bra sak kom jag på)  men vi som va i skolan va fett flum. Något som jag alltid uppskattar. Psykologin va kul, men lite awkward. Men sånt är ju kul. Min dator funkar typ inte.... den knäpper och håller på. Kul! Verkligen!

kan ditt hjärta visa väg

Happ.  Avslutade musikaltiden med en liten festlig tillställning igår. Först smörgåstårta och sen lite dans och sånt. Kom hem till Hanni feting sent somnade direkt och väcktes två timmar senare. Idag va inte roligt i skolan. Idag är inte kul alls. Jag hade hellre haft musikal och vart kvar i skolan åkt hem idag. Imorgon är det torsdag och jag ska dö ensam och övergiven på tyskan. Kul.

jag vill inte alltid säga nej

Byter diket mot Torparep imorgon, kommer sakna min väst! Idag gick bra! Jag kommer dö när musikalen är slut, kommer ha alldeles för mycket tid över!

can you remmeber what you felt

Musikal. Hinner inte tänka på saker som är jobbigt, hinner inte känna efter hur jag mår, hinner egentligen inget annat än musikal och försök till skola. Jag gillar att ha det såhär, när man inte hinner känna efter.
Typ såhär. Mest hela tiden.

RSS 2.0