vem kunde ana vilket sorgligt slut på sagan

Söndag. Jag gillar att börja inlägg med att berätta vad det är för dag. Idag har jag kört bil och igår körde jag bil. Idag har jag försökt med skriva svenskan och igår försökte jag skriva svenskan. Idag har jag lyssnat på chess och igår lyssnade jag på chess. Igår spelde jag piano och idag har jag spelat piano. En ganska fin och lugn helg, förutom det där med svenskan då. I fredags sa vi hejdå till Carlborg som flyttar till USA. Åt god mat och umgicks. Imorgon är det Måndag och jag och min kära vän Evelina börjar inte förens 2. Ändå tänker vi åka till skolan vid halv 9 för att skriva scener och monologer till teatern. Hejduktigatjejer! Nu ska jag typ sova. 
 
Japp, vi hängde. 

jag är där jag ville vara, den jag vill vara

Gör en favvis och åker till Hanni och hänger! Tur vi har varandra jag och Hanni! Tog på mig flätor eftersom mitt hår inte klarade något annat. sköj. 
 



jag ger min vinter och min höst

 
Ja det va ju så att vi åkte till Göteborg, alla glada esteter. Vi mellanlandade i Borås och gick på konstigtkonstmuseeum och åt i regnet. Sen fick vi titta runt lite på en teater i Göteborget med världens sötaste gubbe som berättade om allt. Sen hade vi frilek i stan och klockan 7 började Chess. Alla va där ( tillochmed Kristin och Perry!!)  och allt va så fint! Chess va fett och sen åkte vi hem. Imorgon är det Fredag. Barar så alla vet liksom. Tiden går sjukt fort. Det är läskigt! 
 


 
 


 

här fanns bara vildgräs

Ibland blir jag så trött på människor, mäniskor som jag verkligen tycker om. Och bara för att jag blir trött på dem betyder inte det att jag inte tycker om dem längre. Jag blir bara ledsen för att de inte riktigt förstår. Inte för att jag alltid förstår. Men ibland är allt så tydligt. 
En fet sak är att vi ska åka till Göteborg och se Chess på onsdag! Det äger! Vi ska gå på konstmuseum och kanske titta på någon skola med. Jag längtar!! 
Även om allt är fett så måsta jag ändå trycka in att jag saknar mina vänner på torpa. Saknar hattnumer, Florence och att bara vara där. Åh vilken fin sommar det va! 
 
 
 
 

så många gånger




 
 
Hej jag heter Freyja och ibland, typ nu mår jag som på den översta bilden. Men oftast så mår jag som den undre. Fast på riktigt då. Bilden ser sjukt ansträngd ut... Igår hade jag en väldigt bra kväll. Alla glada och fina vänner får mig att må så bra! Jag vet att jag har sagt det innan, men det mesta är verkligen så himla bra just nu! Om jag ska säga en sak som inte är bra så är det min lilltå. Den gör ont. Sparka inte i stenfyrkanter, smärtan är långvarig.
 
 
 
 
 
 
 
 

upp som en sol och ner som en pannkaka, maaars pannkaka

Skulle nog säga att det mesta äger just nu. Skolan är kul, vännerna eger, jag har tagit tag i mitt körkort och allt som händer är typ kul! Förutom en sak. Asså, vad är grejen med mejl och sms??!?! Jag klarar bara inte av det. Först ska man formulera sig i skrift ( antagligen mitt värsta ) och sen ska man vänta på svar. ( vänta på svar är jobbigt, speciellt om man frågar något som man har lite ångest över.... om ni förstår.) Japp, så känner jag om det. Bättre att träffa människan man vill prata med och ta det IRL så att säga. PS. Projektarbete är mejlets moder. Sjukt va man måste mejla mycket... 
 
Hejdå
 

tänk alla tankar sen

 
 
Häsningar från er bruhåriga vän. Japp, jag saknade 9an och tänkte att jag lever om det genom att ha samma hårfärg som då. ............ nej, Det va ljug! Ville la färga håret, kanske inte brunt. Men nu är det så. Och jag trivs med det! sålänge iallafall. 

RSS 2.0