du är känsosvall, jag är känslokall

okej, förra inlägget. Efter en tids funderade har jag nu bestämt mig för att jag inte bryr mig mer. Varför ska jag låta samma sak ta upp all min tid igen. dumma jag. 
Igår va det midsommar. jag hängde med bästa Hanni i bästa Göteborg sen gick vi och hade det fint med Katla och Måns. Idag är vi inte bakis, det är bra. om två dagar åker vi till Borlänge. Jag är lite rädd. Men mest glad. 
 
 

och jag grät mig till söms efter alla dar

helt tom, vet inte riktigt vad jag ska säga. Hoppas allt löser sig för alla andra. För det är rätt fett kört för mig på ett tag.

ljusa kvällar om våren

Sommarlov. Ja men ååååh så sköjj! Verkligen! Idag har jag jobbat. Gjorde samma misstag som jag gjorde förra gången jag jobbade första dagen. Jag trampade för fort och fick ont i benen när jag cyklade upp, jag brännde mig på den varma chokladen och jag hade för lite frukost med mig! Just nu roar jag mig med att uppdatera min mobil. Kul! Verkligen.
Något som faktiskt va kul det va onsdags.
Japp, jag snodde tre bilder fråna HannaPanna. På Torsdag blir det förhoppningsvis en resa till Göteborget.

tänk om jag vore en blåval

Hej hej Måndag. Idag har jag och Ylva suttit med en Mufkille som inte kunde sluta prata osammanhängande i en timme. Det va.... spännande. typ. Sen har vi köpt strumpor, ätit lite av min glass, sett musikalfilm och övat instudering. Stekt pannkakor med. då fick jag pannkakslåten på hjärnan. och jag kan den inte ens. Men den är bra! Imorgon kör vi en Tisdag.
Idag va Katla sjuk. Imorgon ska hon inte vara det har jag hört. Bra!

med samma ord som gladde mig

Saker jag har gjort i helgen
  • Ätit glass
  • sett på TopModel Australien
  • Instudering
  • ätit mer glass
  • tyckt synd om mig själv
  • Gråtit
  • mer glass
  • sovit
  • druckit saft
  • lyssnat på musik
Helt klart en topp10 helg! Verkligen.

varför är han sur, varför är han så sur.

Idag har vart typ som bilderna här över. ( Jag tog bilderna så man skulle kunna förstå liksom) Ibland va jag jätteglad! Typ som när jag hängde med Gustav och Kasper och såg på alienfilm i teatern, eller när vi tävlade mot naturarna på Psykologin. Sen mellan det och före det så var det lite ostabilt. Himla konstig dag. Vi va två personer på Teaterlektion, städade rekvisita med Teaterlärare och pratade gamla teaterlärare och sånt kul. På Onsdag får vi sommarlov. Ungefär lika blandade känslor som här uppe.

ja, tonen är unik

Idag har jag mest burit. Och städat. Jag och Hanni ska starta flyttfirma eftersom vi idag har klarat av att bära världens tyngsta och vassaste TV, ett sjukt stort kylskåp och ett bautabord. Vi har alltså städat teatern, det va kul! Ibland iallafall. Sen har vi haft musikalintervju idag med. Japp, jag längtar till skolan börjar igen och vi får börja med musikalen! Imorgon äre tisdag, bara så ni vet liksom.


RSS 2.0