om du går nu, dör jag

Hej, hej. Idag är det typ helg. Om man spelar teater på torpa så är det de. Idag är det 16 dagar kvar tills vi börjar trean. ( vi = ES10 + alla andra 10 såklart.. ) Idag är en seg dag. Igår hängde jag med Oskar, Kasper och Gustav efter föreställning. Jag fick veta att det inte bara va jag som längta lite till skolan... hä. Men just nu är jag mitt i den bästa delen av sommaren och skulle det aldrig ta slut skulle det inte göra någonting alls. 

vi kan väl glömma morgonen

Hej alla glada. Typ. Vi repar, det är sköj och blåsigt och kallt, och bra och sånt. Det kommer att bli fedt! Kom och se tycker jag! 
 
Ps. NCIS Är min nya serie.. ååh va bra! 

jag ångrar mig och lägger på

 
 
Japp, jag är galet ball. Och galet uttråkad. Kommer jag inte till Borås imorgon så dör jag. Typ. Igår va jag iallafall med Becket i Göteborget. Det va fint. Nu ska jag göra mat. Det är sånt man får göra när man är ensam, äta bör man och allt det där. Idag har jag vart ute och gått och lyssnat på sommarpratare i P1. När jag har ätit måste jag städa. Alltså verkligen, mitt rum är helt galet. 

om jag hade varit lite starakre, hade jag då trillat dit?

Japp, jag lever. 
 
 
 
Men jag har verkligen inte kul. Jag kanske ska sova? Eller kanske inte.. Eller kanske. Jag ska ju fakiskt gå upp tidigt imorgon. Helt galet, jag vet. Men hallå!!; jag kan ju sova på bussen!! Jag kanske ska sluta prata med mig själv genom bloggen? Japp, jag tror det.... eeeehhm, ja.Godnatt då, verkligen. 

jag önskar att jag vore starkare

jag tror att det är någon i min källare... jag är livrädd. Väljer kanske att lägga den sista tiden i mitt liv till att skriva ett litet inlägg här. I Lördags hade jag den konstigaste Lördagen i hela mitt liv typ. Men det var en väldigt fin Lördag med Bio och häng och prat och sånt.  Imorgon får jag som sagt åka till stora staden och umgås med bästa vännen.   
 
Torpa på kvällen. Bara 4 dagar kvar, underbart. 

stanna hos mig alltid

Ibland händer det att ens familj åker till kusten och lämnar en till att vakta huset. Jag ska göra mitt bästa! typ.Och jag vet vad ni tänker, ensam i huset en vecka!!!! wöhööööö!!! FEST! Fast, nej. Så roligt ska vi inte ha det. istället ska vi sätta upp affischer, kanske hänga lite, åka till göteborget och sen kanskekanske åka ner till familjen vem vet liksom? 

tänk om jag vore

 
 
Tjejen som njuter av sommarlov har nu två veckor som hon har väldigt lite inplanerat i. Fast nu när hon tänker efter har hon fel. Ikväll händer det saker, imoron hänger jag med finaste vännen och på Onsdag ska vi på Teater vi missade denna veckan. men sen då? LeverinuetLeverinuetLeverinuet. Tja sammanhängande text. Nu ska jag göra sallad. 

mina minnen blir en drog

En gång sa min teaterlärare att vuxna människor aldrig har lärt sig bråka. Att det är därför det är som att man bråkar med någon som är lika gammal när man bråkar med sina föräldrar. Min mamma är ett levande exempel på detta. Det kan bli ganska jobbigt i längden. Vår teaterlärare sa mycket smarta grejer! Synd att hon bara var tillfällig! Tur att den nya är lika smart! 
På tal om teater. Imorgon åker jag och Evi till Borås och ser teater, det ska bli fint! och om 18 dagar börjar vi våran intensivvecka! Det blir sköjj! 
 

någonstans där ute, där står mitt öde skrivet

 
 
 
 
 
Vi åkte på Festival och jag tog typ 8 bilder. här är några. hä. Jag hade en himlans fin vecka med himlans fina vänner, snygga grannar, konstigt folk, lite såndära musik och massa baconost. Fedt! 

RSS 2.0