99 luftballongs

Hej, jag är tyskland.

Hejdå

I know it sounds fun but I just cant stand the pain

Idag såg vi ut såhär.
Jag sitter hos Katla, vi pratar. Det är fint! Imorogn åker jag till Tysklandet och stannar där i en vecka. Lalallala, kul verkligen. Men allt blir vad man gör det till har jag hört! Men på Fredag åker vi hem och då får jag träffa mina fina vänner. (Jag tycker om min släkt JÄTTEMYCKET!!) men ett helt lov?  Aktivitetsnivån på denna sida kommer ju ligga någonstans mellan 0 och 0.5 men det får jag leva med! Tack och hej Leverpastej.

And I was like, Baby, baby, baby oh

Lägg märket till min balla vän Simone i bakgrunden!
PS. Vi har Natur DS.

everybodys dancing in the moonlight

Men kolla, är det inte tjejen som visar typ hur hon ska se ut på spexet imorgon med typ sveriges oseriösaste bil :O. Jopp, det va faktiskt det. Imrogn är det spex i skolan och alla som inte är med är TÖNTAR!! (jag tycker faktiskt det.) Nu har jag vart på gymmet och så. Imorgon ska jag sova hos Katla och på lördag åker jag till Tysklandet. Tjarrå.

Natureeen är jätte fin

Snart är det Lucia, mysigt tycker jag!
Hej, gissa vad vi har för lektion... Natur! lalalalalaaa Skräll.  Katla har gjort om min blogg. Jag tycker den speglar mig fint. Tack vän! Idag är det torsdag och jag är såå glad för det. (eller?) Jag ska till gymmet och umgås sen det blir fett!

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

When someone walks out of your life, let them.
They are just making more room for someone better to walk in.
When someone walks out of your life, let them.
They are just making more room for someone better to walk in.

Tänk om det stämmde.
Snälla säg att det stämmer.
/Den positivaste människan du känner. Eller.

She's a killer queen

Idag va dagen då jag trode jag skulle dö. Jag klarade mig. Bra eller dåligt, det märker vi. Idag tänker jag att det är tur att jag har så fina vänner. Vad skulle man gjort annars liksom? Är idag inte mitt bittraste men inte långt ifrån.  Fryser HELA tiden. Gött! verkligen. Snart är det lov. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gör lite av varje så blir det nog bra.
För att ni idag ska slippa en bild på mig så får ni en bild på ett höstträd. Inte sååå jätte kul va? Men jag tänkte jag skulle vara lite fyndig, det är ju som sagt höstlov snart.

Let them eat cake' she says Just like Marie Antoinette

Är mitt bittraste. Två prov imorgon, i mina sämsta ämnen.... Lär bli en topp 10 dag! Även om idag va fin så drar det att jag måste läsa about a boy och plugga matte hela kvällen ner allt. Zumba idag va jobbigt och kul. Skulle kunna döda för att slippa Matteprovet imorgon (OBS skämmt(eller))

trapped in the past

Spelar lite trumpet. Har laddat upp för morgondagen med Dextro och läkerol. Imorgon är det kör och orkester halva dagen. Sen sång sen trumpet och sen musik kommunikation.Inte den jobbigaste dagen direkt.  Saknar Jörrgen lite med orkestern... hade han bestämt hade vi spelat på fler låtar. Nu får vi stå i kören halva tiden. Jäjä, sjunga är kul. Om inte låten heter you got a friend och är det sämsta låten i världen. nu ska jag sjunga och spela liiite till weehoo!
ps. about a boy<3 DS.

dansa fastän hjärtat blöder

dåliga bandet jag tycker inte om er
men ni täcker över ljudet av sms som inte kommer

sÅHÄR SER MAN UT NÄR MAN HAR ONT IHUVUDET OCH BEHÖVER PLUGGA!
nu vet ni det! GRATTIS! Min deadline gick åt helvete och jag är lite små ledsen sådär hela tiden.
(kan va ännu en anledning till att jag ser ut som jag gör på bilden) Tur att jag har världens bästa klass och att jag ska träffa dem imorgon igeen !!! weeey!

oh yes, the past can hurt. but the way I see it, you can either run from it or learn from it

Igår va fett. Som väntat. ES10 är ganska feta! Japp, jag hade askul och jag hoppas och tror att de flesta hade det! Idag är det söndag, ingen bra söndag. en söndag i huvudvärkens och naturpluggandets tecken. Lite Rasmus på Luffen blev det nu också tydligen. Det va fint igår, att prata skit om folk (japp, det händer att jag gör det ibland ) och dansa och äta godis och skratta och andra saker som man gör. Det behövdes ganska mycket. Imorgon har vi Naturprov.
Tack och hej korv med ketchup.

Let's have a Party

Hört att det är fest ikväll. Tror vi hänger på. Kan bli ganska fett!
Nu ska vi äta. Kanske bloggar dubbelt med Hanni sen. Ha en fet kväll!

det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Hej Hej! Evelina, det är jag. Man kan säga att jag är Freyjas bästi. Hon är min bästi också. Ikväll är det fest!
Nu ska vi göra oss snygga!
Puss till dig sötFreyja

I need a Hero

Jag sitter här med mitt hår och funderar på att duscha. Jag har städat mitt rum. Undra varför det är ju ändå bara HAnni och eve som kommer se det ..... Jag har bäddat en säng åt hanni med. Jag ä snäll. Snart kommer Snyggeve och vi ska.... jag vet inte riktigt vad vi ska göra.  Fixa lite och såntdär.
Om man stör sig på alla mina egopics på bloggen så måste ajag säga att det finns tyvärr inget jag kan göra åt det! Hejdå.

time will not allow us to forget

Jaa, det är sant. Jag tycker inte om att plugga idag. Det leder till hemska grejer.... typ att jag börjar ta egopics och sånt. Ikväll är facebook min bästa vän och min sämsta vän. Det beror lite på liksom. Jag sköt upp städandet till imorgon med. Bara för att jag kan liksom. Sista bilden är negativt laddad. Jag med. Känner lite tänk om jag vore en annan vibbar. Fast bara till imorgon. Imorgon glömmer vi allt och bara kör. Sämst idag är att jag börjar tvivla över deadlinen! Bäst idag är.... att det är lördag imorgon. Nu ska jag fortsätta sitta här och tycka synd om mig själv. shitt va jag är sorglig.

He filled my days with endles wonder.

Idag är det fredag. Jag är inte som andra undomar, jag pluggar ikväll. mmmh underbara stenar och lavar! Idag va bra. Idag va lång. ni inväntar vi bara morgondagen (ååh va jag är bra på att leva i nuet..) Men imorgon kommer bli fett! Och imorgon har jag min deadline! förhoppningsvis klarar jag den!

but i thougt you said

Kul när man skriver feta inlägget och allt försvinner....
Idag har jag
  • Haft inställd Gehörslära.
  • inte haft kapiteltest.
  • Hängt hos tandläkarn.
  • Köpt skor.
  • druckit kaffe hos mormor.
  • tränat med fina vänner och pratat om saker man måste prata om.
  • skrivit en kass stämma.
  • läst about a boy.
Hejdå

Dag- 11 Bilder på dig och dina vänner

Så många fina vänner. Inte lika många fina bilder. Därav inte alla vänner på bild.

Even in the best of days Love will be hard and hearts will be faking

hej. Idag har det regnat. Japp. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, idag är det onsdag?  Jag har hängt med Ida, vi fikade och sprang i regn och lite sånt. Imorgon är det Torsdag oh jag ska till tandläkaren. Imorgon har jag och Katla och våran underbara tyskaklass Kapitelteeest. Weeeey! Jag har inte pluggat....
En bild. Jag och...... vi va på fest hos Alfs. Det va fett, tillskillnad från nu.

Have you ever had the feeling no one really knows what you're all about

Här sitter jag i en turban efter zumban och undrar vad jag ska göra med mitt liv.  Kanske mjölkbonde? kanske yoga lärare? Vem vet. Idag har jag sjungit, nästan hela tiden. Först kör/orkester i 2 timmar sen baby med Es10 fram till lunch och sen sånglektion. lite matte och sånt imellan där med. Jag taggar party med Es10 på lödag med, lär bli fett!

ååh, gud det gör så ont att nått så nära kan va så långt bort

Hej. Här under är det två likadana inlägg. Jag orkar inte fixa med det. Det va ju en kul rubrik iallafall!
Jahapp. Idag är det måndag. Igår hängde jag i stan med Becka. Vi såg på Kenny. Det va fint! Nu hänger jag mest med flätorna och Håkan. Idag har vart en bra dag, vi har planerat bullfest på Bäckvägen 4. Det lär bli fett! Eftersom mitt blogg.se inte har jobbat med mig på några dar har jag bestämmt mig för att hoppa över de dagarna jag har missat. Lite som en hämnd. Imorgon är det Tisadag. Weeei!

Vad hände med Beppo?

Ikväll är det jag Becka Och Kenny. Himla fint en Söndag som denna!

Vad hände med Beppo?

Ikväll är det jag Becka Och Kenny. Himla fint en Söndag som denna!

ta mig med till din planet, mellan dröm och verklighet

hej, det går typ inte att blogga. Idag är min negativa dag och jag orkar inte bry mig om att det inte funkar. om två timmar tar jag bussen till stora fina staden Ulricehamn och får lite positiv energi av min bästies. Och juste, bara så ni vet. Hela vintergatan följer dig på färden!

Häng på Kina

Japp, hänger på Kina med balla människor. Typ Oskar och katla och simon och eve. ballt!!


Im no Superman

Jag är helt i chock efter en ROLIG torsdag! Vad hände liksom. Tusen lektioner och inte jobbigt alls. Tyska med Katla r typ roligt. På naturen hade i en himla intressant konversation om stenar. Den va kul. På nutidakonsten dansade vi polka och på engelskan hade jag och Simone svärdsfajt ganska fett balla va vi! sen pratade jag om Torpa, på engelska. Min klass är bäst. Japp, nu vet ni.
Imorgon ska jag och några balla ha Harry maraton i en lada. Jag längar lite!
Jag och Simone i Frankrike. Fin resa det där, har jag nämnt det?

dag- 5 Vad du hade på dig idag

Japp, nu ska ni få veta, spännande.... verkligen
'
Vad jag gör på bild 2 vet jag inte. Antagligen någonting superballt. Jag vet det syns inte jätte bra.... Men det är en tröja en beige/gul typ och ett par svarta byxor (ganska fett urtvättade dock). Ballt.

life goes on without you baby

japp, det är så det är. Bästa dagen, eller sämsta man får välja. Jag är en positiv människa alltså bästa dagen. Eller? Nej, jag är ledsen, inget att ljuga om meeeen nu har jag vart med om det med. Vet att jag har världens bästa vänner, då gör ingenting någonting.

Dag 4 - Skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista

Sarah Dawn Finer – Kärleksvisan
Säkert – Vi kommer att dö samtidigt
SeLest – Natt Och Dag
SeLest – September
Malmö Musikteaters kör & ork – I gott bevar
Malmö Musikteaters kör & ork – Överheten
Scaramouche & The Teen Queen – Somebody To Love
Killer Queen & Yuppies – Killer Queen
Adele – Someone Like You
Hello Saferide – Leaving You Behind
Hello Saferide – Arjeplog
Det blev en extra.... den bjuder jag på. Fina låtar tycker jag, det är ju bra. Eller nått.

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apprt inside

Hej IG, hej dumma samhäll. Jag orkar ingening mer. Orkar inte vänta orkar inte plugga, orkar inte undra, orkar inte bry mig. Hejdå

Dag3 - det godaste jag vet.

Det godaste jag vet just nu är vaniljmunkar. Japp, min och Katlas favorit. Som en gudagåva.

en gång va jag rädd för mörkret

Måndag. Ingen jobbig Måndag. Matte,RöstochRörelse, Idrott och Samhäll. Naturen idag va inställd, läraren va på jakt. Efter älg alltså. Stretchingen efter idrotten va topp och jag det blev fina bilder tagna före idrott. Nu ska jag plugga Samhäll. Herrå.

Dag 2- Din favoritårstid.

Den va inte svår. Sommar är min favorit årstid! Inte för att det är ingen skola (skulle vara för att det inte är några läxor då) Men för att allt är så bra på sommaren! Man är glad, för det mesta. Det blir aldrig mörkt. Man kan åka bort med vännern, till Olofsbo tillexempel. Man får spela teater med världens bästa människor i tre hela veckor.  Man får göra vad man vill helt enklet! Suparfint!

Dag 1 - 10 saker om dig

1. Jag heter Freyja Bartels. Japp, bara Freyja Bartels. Inga mellan namn. Nu har jag inget emot det, vad ska ja med mellan namnen till lixom. När jag va liten däremot, då saknade jag faktiskt ett extra namn eller två, alla andra hade ju.
2. Jag är hälften tysk hälften Finsk. Inte Svensk alls alltså. Hela min släkt på pappas sida bor i Tyskand och jag träffar dem högst två gånger per år. Ganska tråkigt, men man vänjer sig! På mammas sida bor de flesta i Sverige iallafall och man tänker inte så mycket på de finska, mer än att de bryter på finska då.
3. Jag är sjukt blyg för folk jag inte känner. Det kan vara lite jobbigt ibland. Jag blir obekväm när jag inte känner mig säker heltenkelt. Men lär känna mig så blir jag en kul prick. Kanske.
4. Mina vänner är obeskrivligt bra. Dom får mig att må bra, Alltid .
5. Jag tycker om att vara i skolan! Om man läser punkten över (vilket vore askonstigt om man inte har gjort) så får ju mina vänner mig att må bra. Och iskolan träffar jag vännerna vilket betyder att jag mår bra iskolan. Jag har nästan alltid kul iskolan och vem vill inte ha kul liksom.
6. Jag är orkesternörd och stolt. Jag blev nästan tvingad in i orkestern men nu ångrar jag mig inte alls. Som jag sagt innan så är musikalen något jag ser fram emot sjukt mycket. Man blir som en liten familj med alla sena kvällar iskolan. Man blir helt hjärntvättad och går runt och sjunger sina stämmor i skolan.
7. Jag är livrädd för att dansa. Ännu en situation som jag inte är bekväm i. Men jag vill så sjukt gärna kunna! Jag vill vara bra på det och jag vill våga!!
8. Jag har superfobi för fåglar. Alltså jag gråter. Konstigt? Men tänk bara på hur dom rör sig, dom flaxar och har mega äckliga fötter och ben. (ja, jag blir mobbad för min fobi... elakt tycker jag.)
9. Jag har bytt inriktning på gymnasiet. Förra året gick jag estet Teater, nu går jag musik. Massa jobbiga det hände massa jobbigt på teatern hela tiden och när våran mentor och sånglärare slutade (Bästa läraren i hela världen!)så fanns det ingen anledning för mig att vara kvar på Teatern. Jag bytte till musik i tvåan och nu trivs jag super.
10. Även om jag bytte till musik i skolan är Teater fortfarande ett enorm intresse som jag har. Det bästa på hela året är våren och sommaren när jag har Torpa. Torpaslottsteater är verkligen det bästa jag vet. Människorna som är med är alltid helt otroliga och jag saknar torpa när jag inte har det. Torpa är kärlek på riktigt!!

I need proof before I dare to open this heart so I prepared a quiz for you

 

Nu i samband med att jag gör den här listan så kommer jag bli en äkta bloggare. (Snodden den från den Übercoola bloggen alvaolivia.blogg.se (vet inte hur man länkar)) Jag vet inte om jag kör en varje dag. Kanska, kanske inte.

 

Dag 1 – 10 saker om dig. 
Dag 2 – Din favoritårstid.
Dag 3 – Det godaste du vet.
Dag 4 – Skriv 10 låtar som spelas på din spotifylista.
Dag 5 – Vad du hade på dig idag. 
Dag 6 – 10 saker som du inte får missa i livet. 
Dag 7 – En person du vill byta liv med för en dag – och varför. 
Dag 8 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad. 
Dag 9 – Det bästa youtube-klippet.
Dag 10 – Vad du skulle göra om du vann en miljon. 
Dag 11 – Bilder på dig och dina bästa vänner. 
Dag 12 – Låt en vän skriva fem saker om dig.
Dag 13 – Det här saknar jag. 
Dag 14 – Den kommande sommaren.
Dag 15 – Dina förebilder.
Dag 16 – Din favoritfilm. 
Dag 17 – Ett ögonblick.
Dag 18 – Något som får dig att skratta.
Dag 19 – Vart du skulle vilja bo.
Dag 20 – Din dag.
Dag 21 – Vad du hade på dig idag.
Dag 22 – Tv-serier som du tittar på.
Dag 23 – Vad du helst gör en varm sommardag.
Dag 24 – Någon du umgås väldigt mycket med.
Dag 25 - Bästa du visste när du var barn.
Dag 26 – Hur din dag ser ut idag.
Dag 27 - Bästa resan.
Dag 28- Vad du helst gör på din fritid. 
Dag 29 – Ditt rum. 
Dag 30 - Favoritbloggar
Dag 31- Din framtidstro


Ska det va så ska det Annars vill jag inte ha det

Tänkte att min klass skulle få va vara med. Jag pratar ofta om dem men visar aldrig. Så varsegod, här har ni ES10. Lite små töntiga är vi, men jag tycker det är okej. Ganska jätte okej faktiskt. Jag tycker om oss.

Sleep on my shoulder! I won't wake you up

Japp, nu är det jag och Iphonen. Evelina, visst är vi coola!? Och Imorgon drar vi till djurparken.

Du ska se att det ordnar sig om vi bara håller ut

Kolla va koncentrerade alla är ..... På facebook. Läraren pratar om blomsterängar. Undra hur det kommer sig att det alltid är på Naturen jag bloggar.

If I fell in love with you Would you promise to be true

Onsdag. Onsdag i min värld är nya Söndag. Det låter väl inte så himla rockigt och jag ska vara ärlig. Imorgon är det Torsdag= VÄRSTA DAGEN PÅ VECKAN! Idag har jag tittat igenom min kalender och jag måste säga igen att jag saknar veckorna under musikalen sjukt mycket! Massa rep varje kväll och sen glida runt iskolan helt borta och vara helt sjukt flumm! Snacka om fint!
Såhär ser det ut nuförtiden. (jag vet, man ser inte vad det står.) Det kunde ju hände liiiite mer så hade jag vart glad. Nu är det mest Engelska gloser och läs about a boy. Inga topp 10 saker.
Idag har vi fikat på bar prego och pluggat Engelska och Tyska. Nytta och nöje!

I should know that you're no good for me

Hänger hos Hanna. Jag och Hanna och Simone har bakat en tårta. Snart Kommer Elin och Sen kommer Katla. VI ska jaga spöken inatt lär bli ballt! Imorgon ska vi rulla till skolan, Tjaaarråååå
Hanna och Simone är bra!

No matter what, I'm by your side

Typ såhär ser Freyja Bartels ut underifrån när hon kommit hem från en såndär handledarkurs. Trött, sliten och ganska uppgiven.  Men dethär ska nog gå bra! En dag någongång ska jag ha mitt körkort! Imorgon är det Tisdag igen. Fin dag Tisdag. Imorgon blir den ännu finare för jag ska sova hos Hanna. Vi ska rädda henne från alla spöken och sånt+ att vi ska äta Tacos.

Man får gråta sig trött

Ikväll är det jag och Clementinen.

Tomorrow I'll miss you

Igår hängde vi i göteborg. Det va fint och kul och allt såntdär. Sen åkte vi till Timmele jättespontant. Inte riktigt lika Fint och kul och så. Imorgon är det måndag, en måndag utan orientering och prov och sånt. En studiedag.
Detta är en bild på mig och trumpeten under Musikalveckan. Bra vecka! Man hinner inte tänka på så mycket annant än att äta spela och sova. så hade det vart fint att ha det nu.

RSS 2.0