if only it was that simple

Kära Onsdag, idag har du vart dålig! Är inte ditt mål att få mig att må dåligt?! För det mesta mådde jag bra! Juste, du misslyckades!
Idag va bra! Spelade med mina vänner på en skola, räknade lite matte, övade lucia, sjöng så höga toner så de inte hördes (och så mörka så det inte hördes). Ja, jag vet. Vi är balla! Imorgon ska det va öppethus. Jag ska gå runt och få alla vilsna 9or att gå till musiksalen och välja estet! Nu ska jag fortsätta studera Natur och tyska sen ska jag sova två timmar längre än vad jag brukar! Lyxigt ska det va!
Idag är officiella önskedagen! Önska på! Jag tror det är bra!

jag måste va galen, jag har aldrig känt så mycket

Imorgon är det Officiella Önskedagen! Det har jag och Elin Gotting kommit fram till! Vi tror att det är bra! Imorgon ska vi också spela på Ätradal för att ragga esteter. Idag har vart kul! Repat lucia och sjungt och så.  Men jag borde plugga mer och göra andra saker mindre.  Typ blogga? Ofta jag tar det före plugga....

Vissa studer känner jag som Lilo. Ganska mycket denna veckan faktiskt.

there is a possibility

soovaaaaaaaaa behöver jag göra. Idag har jag vart som jag är mest. Konstig. Trött. Flummig. har boxats idag med. (hej träningsvärk) Snart faller mina ögon ihop men jag måste hålla dem uppe så jag kan läsa mina powerpointar. Hatar dem. Idag har jag körat med och skaffat skjuts till skolan imorgon. (i utbyte mot att jag bär några monetorer) lätt värt det! Imorgon ska vi öva på att gå. BALLT!

det gör ont

söndag, söndag, söndag, lallalalaaa. Snälla ta aldrig slut. Eller gör det. Jag bryr mig inte. Jag klarar allt, tillochmed nästa vecka. Det blåser ganska mycket idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Min helg har inte vart den bästa och nästa vecka kommer bli sressig (jag och stress går inte så bra ihop).  Idag har jag tänkt massa. Fast jag inte borde och fast jag egentligen inte hinner. Japp just nu är jag deppigtjej_94 och jag gillar det inte. Jag jobbar mot det, jag lovar.

plötsligt är det inte längre gravitationen som håller dig kvar på jorden

japp, lördagen den 26 november 2011 är en dag jag inte kommer minnas. En ensam dag. Mina så kallade vänner samhällen och naturen va kanske inte de festligaste typerna jag träffat..  Nu är det jag och Hallonsorbeten, japp jag dissar mina vänner för glassen. Men vadådå, vi ska ju ses imorgon igen. Man måste få lite egentid!

gå inte ifrån mig nu, lova att du inte lämnar mig

Idag är det jag Astrid Lindgrenfilmerna, samhällsinlämningen och Naturboken. Vi tre kommer bli vänner i helgen. Kanske bästa? Imorgon ska jag köpa ett såntdär vitt nattlinne utan form som man behöver för att fira lucia.
Nästa vecka skulle jag om jag fick tre önskningar radera från almanackan. 

The pain is my only reminder that he was real

det blev en fin dag, riktigt fin. Filmen va bra! Riktigt bra. Vampyren va snygg. Och vi hade bästa platserna i hela biografen.

har tänkt på det länge, verkligen tänkt

Torsdag (mer känd som Dagendåmanmåstepluggaglororhelakvällen) Glosboken är även idag min bästavän! Idag har skolan vart bra. Kul och så. Vi har haft terminsuppspelning och det gick helt okej! Nevös? Ja! Men inte lika hemskt som vanligt. Imorgon ska jag på mysfrukost hos min fina vän, det blir fint! Imorgon får vi äntligen dregla över min och Hannas framtida man. Jag känner på mig att imrogon blir bra!

no one ever said it would be this hard

Hälsningar från Turbantjej94
Hej hej hej hej hej.
Idag har jag, Hanna och Simone hängt med Poliserna. De stod och hängde och vi kände att varför inte hänga med dem? (vi fick massa frukt) vi fick lära oss massa om polisernas händelserika liv och vi fick veta varför de har så stora ficklampor.  Jag fick göra ett alkoholtest och fick veta att jag var bäst idag. Sen åt vi lite mat men vi kände att maten inte va lika god som frukten så vi gick och prata med en annan snubbe. Vi fick frukt av han med. Jag tror han tytckte att vi va snälla som höll honom sällskap, han va ju ganska ensam! Vi repade, och sen övergick repet till en halvtimmes show med Simon da mään. Ganska fett måste jag säga. Imorgon har jag terminsuppspelning, min första. PS. Jag tror jag vann över Onsdag!(nästan iallafall)DS.

du får leva med det resten av ditt liv

juste, blogga lite. Idag har jag kört bil med morfar. Han va inte riktigt säker med mig bakom ratten kännde han. Men han sa att jag va bättre än vad han trodde. (tar det som en komplimang). vi dog inte iallafall och det om något är ju positivt! Innan dansade jag zumba, det är kul! Imorgon ska jag träffa min västa fiende igen. Onsdag, imorgon ska du inte får vinna! Jag ska spela musik och sånt med mina vänner, du ska inte få förstöra det!
HEJDÅ, VERKLIGEN.

för dom som gått in i natten utan att hitta tillbaks

Hej. Jag har tråkigt. Därför tänkte jag ge mina överdrivet många följare ett antal bilder (4 stycken) på mig som man kan njuta lite av.
Bild 1 är ett försök till att se normal ut. Den som kom närmast av typ 1560 stycken.
Bild 2 är jag. Långt borta, vinkandes. (kreativiteten flödar en Måndag som denna)
Bild 3 är jag övandes på mitt enorma fejksmile. OJ va duktig an får va på det!
Bild 4 är en liten fråga. Den som ser vad jag sjunger på för låt får en vaniljmunk i caffi. (ingen kommer lyckas, där av det otroliga priset.)
Så nu har jag ju antagligen gjort er Måndag liiite mer spännande också! Idag är den snälla dagen! (kanske tillochmed bloggar igen sen. så ni får ännu mer som förgyller er vardag)
Tjarrå.

godermorgonidennasal

Japp, vi va i drömkåken, jag vet att jag har sagt det. Men här är en av mina favoriter. Hanna har de andra favoriterna. Måndag har gått fort. Jag och Elin ska starta upp ett eget lag som vi ska träna i fotboll. Imorgon är vi lediga och jag ska köra bil med morfar. Och se på Twilight för på Fredag ska jag, HAnni, Eve och Simone på Bio Finafisken blir det! Jag har natur, sen har vi luciarep.

vi kommer att dö samtidigt du och jag

Hej Söndag! Jag måste bara säga att jag tycker om dig! Du är så himla mycket bättre än den där Onsdag.

Ändå är dethär första helgen på länge som jag tycker kan vara lite längre! Har vart en fin helg! Imorgon ska jag och Elin Gotting hålla fotbollslektion med ES10, det blir spännande!

det här är vad alla har sagt till mig.håll dig borta från honom, han kommer att såra dig

Japp, vi va på fest. Jag och fina fina Hanna! Det va kul! Men konstigt, som det är när man hänger i drömkåken! Igår hängde jag med Idag i Borås, ett skal och en maskara rikare är jag nu. Sen va det jag och sex and the city hela kvällen lång! Vi kommer rätt bra överens! Idag har jag kört bil! (balltjej_94)!! Oj va duktig jag va! Mamma trode bara hon skulle dö typ två gånger! Inte alls illa för en första gång!

smoke weed everyday

Hejhejhallåbloggen. (bert inspererat)
Nu är Hannipanni här! Vi ska platta hår och sånt nu. Sen drar vi ut i stora världen. Det blir fint! nu taggelitaggar vi. Tjarrå!

sedan blir du lämnad i tårar

Bödacamping får rädda min torsdagskväll (en liten paus från mitt älskade glosboken).
Helt okej torsdag, bra. imorgon ska jag och Hanni på partaj som sagt. jag tror det blir kul! Jag hoppas! En till sak hoppas jag.
idag har jag och Katla ätit bullar och yogurt. Ballt.

but the tigers come at night

Hej, nu känner jag och Elin Gotting oss bruna.  Imorgon får jag med mig Hanna hem! Vi ska på kalas. Man kan säga att jag tvingar med henne. Hon är himla bra!
(Laxen igår va inte ens god... dumma Onsdag)

I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over.

Dumma Onsdag. Jag gillar dig inte, du är som söndag för mig. Hör du det... som söndag. Finns egentligen inget bra med onsdagar. Inga bra lektioner, bara dåliga minnen, bara dåligt på TV, Onsdag=Glosplugg. Jag kan fortsätta rabbla men jag väljer att stå över. Det enda bra med idag är antagligen att jag ska äta lax sen. DET ENDA BRA! Fattar ni hur obra Onsdagar är då?!?!?!?!? Tillochmed kören va seg idag.

så många brorar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig

Hälsningar från nyzumbad superball tejej.
Fast nu har jag duschat... nu sitter jag på mitt stammis ställe och äter ASÄCKLIGA godisar. Skit dumt! verkligen! Idag är det tisdag. Veckorna går så sjukt fort! Imorgon är det Onsdag och kör i TRE timmar. Jag taggar järnet. Idag lärde jag mig göra vibrato med min trumpet. Jag är ball.

jag skulle andas i de tomrum som blev över

Japp, vi hängde på biblioteket. Det va fint, mysigt, roligt, segt och sånt. Det gick helt okej att sjunga. Nu sitter jag här, hemma. Ensam. Jag gillar inte de där stunderna när jag är ensam, det finns så mycket som jag inte vill tänka på som jag hinner tänka på då.

snart med hans axel mot min kind

Hej hej Måndag.
Snart är du slut. Bara några timmar kvar, vi ska sjunga och äta och sånt. Sen tror jag att jag ska se lite sex and the city.  NU har jag hört att vi ska äta på torgstallet. Fast före det lite uppsjungning. Tjarrå.

Fröken Svår.

Freyja är en väldigt speciell ung fröken förstår ni. Många kan nog uppfatta henne som taggig, hård och bitsk. Det är hon förvisso, men denna lilla varelse har betydligt mer att ge. Jag har känt Freyja sen hon var en liten, ja en riktigt liten plutt. Då var hon mest blyg och liten, trodde hon inte hade så mycket att ge. Men oj, vad denna unga kvinna har att ge världen och dom runtomkring. Inte bara med sin musikalitet och ilska, utan med värme och mod. Nu kan inte sätta sig på henne längre, det har hon lärt sig från mig. Nu vågar hon vara egen, ja egen är nog hennes grej. Så den lilla, lilla flickan som tyst och genomskinnlig ville vara, har kommit att bli en av de starkaste och bästa av sitt slag.

I'm proud of you!

xoxo

bigsister Emelie

(ja, jag blev mutad att skriva det här)

En kärleksförklaring.

Det här är hon jag älskar. Ja, älskar är egentligen fel uttryckt. Hon jag avgudar. AVGUDAR. Hur många år har jag inte sett hennes fantastiska skådespelarinsatser och häpnas över hennes oundbärliga karisma. Hon är min husgud, storasystern jag aldrig hade. Lika tillförlitlig som svärdet i stenen - hon kommer alltid vara där. En klippa i stormen. En hjältinna som räddar mig från de onda, likt wonderwoman. Mitt ljus i mörkret. Min livskraft. Min vilja. Hon är allt jag vill vara. Hon är unik.

Emelie, tack för allt du ger. Du ger mitt liv en mening. Jag vill ge dig allt jag har. Amen.


bjuder på cigg igen, men nu som fienden

åker på modevisningmed massa bra människor. Sen får jag hänga lite med Emelie och sen med Becket och Eve. Det blir en fin söndag.


I wish you got the flu

nej, jag kan inte le
tror jag är bitter igen. Tur att jag ska på modevisning med fina vänner imorgon.

så mycket bättre

Idag och igår har jag haft en av mina finaste vänner här. Igår sov vi mest, men idag fick vi lite tid att prata. Det va bra! Nu har hon åkt. Imorgon ses vi igen. Det är bra det med!
igår va... kul vissa stunder.  Jag är bara glad att jag slapp sitta hemma ensam och tänka.

jag faller

Det finns så många clementiner som inte har någon bra smak. Hade det sämsta laget på estetträffen (inte sämsta så, utan vi va bara sämst på alla grejer.) Vi kom näst sist och fick nät sämsta ledtråden. Jag hitta luvan. Vi vann.
Nu ska jag till Tranemo, lyssna lite musik och så. Sen hänger jag nog hos björklands med lite esteter. (Japp, jag är estet)

jag är som luft för dig

Såhär kan man må. När man kommer hem och inte har några vänner runt sig. Idag va jag luft en kort stund. Det va nytt för mig och det va inget jag önskar någon annan att bli. Det gjorde en del av min dag till en hemsk en. Tur att resten va fint. Lucia, stress med redovisning, bryta samman på redovisning, youtube. Fin dag med ett dåligt inslag. Ylva sa att det va okej. Jag tycker om Ylva.

minns du

Att sluta 5 över 2 och sen vara hemma 20 över 7  och bara har ätit en macka ser man ut såhär
trött, hungrig men innerst inne glad!
När man har ätit ser man ut såhär
Trött, och glad både på inn och ut sidan. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, mina vänner är bäst! Imorgon repar vi lucia som vi aldrig repat förr! Jag gillar att hänga i skolan!

dansa fastän


Jag har samhäll.

Det är inte så, det var inte så och gud förbjude att det blir så.

ingenting kan vara i all evighet

Fick schampo i näsan. Det svider Nu har jag dansat zumba. Det va fint. Lite små gött sådär. Imorgon är det Onsdag och jag har sånt där utvecklande samtal.  Sen ska jag och ElinG skriva idrottslektion. Jag gillade idag, det va mycket bra som hände. Gillar bra.Gillar inte fjolligt. Lite fjolligt va det idag, men bara lite.

så som du är

Juuuuuste. Idag fick jahg ett brev hem i brevlådan (var annars liksom). Nu får jag börja öva med bilen. Fedt!

and the hardest part was letting go, not taking part

Hört att det är Måndag.
Kanske ska sova. Kanske inte. näch sova är överskattat. tror inte jag sov inatt. minns iallafall inte att jag somnade. Vet att det är Tisdag imorgon. Kanske ska sova ändå. Ibland kan det ju vara bra.

precis som lutande tornet i pisa

Hej, vi har kul på Natur. Ylva är en kul prick och snart är måndagen slut. Bra för Ylva kanske.... hon flummar allt för mycket. Eller? Nej. Jag gillar det.
Ska jag säga.

It’s a good thing tears never show in the pouring rain

En så kort stund. HUR LYCKAS JAG!?
Jag ville inte, jag borde inte ha gjort, men jag gjorde. Oj va kul att du va här, verkligen. Jag va full, inte han. Kram prat,prat, vill inte prata mer hitta någon jag känner. Åh där, äntligen.Japp, det va typ 5 minuter av mitt liv. Kan jag inte bara släppa dem och gå vidare. Som jag redan hade gjort. Tänker att om jag skriver det så försvinner det ut från mig? Kanske, om jag har tur. Sova bort det kanske? Näpp, redan testat. Imorgon, matte. Bra.

How I wish there was more than there is

Idag hänger jag med älgen Olf (döpt efter en skalbagge jag träffade en gång, typ i Fredags) Vi gör inte alls mycket. Han tycker att vi ska titta på sista HarryP filmen. Jag tycker den verkar tråkig och vi har gjort en deal. Jag tittar på den med honom om jag får äta popcorne.
Skjuta?, någon?

kanske för ja hade glömt vad poängen e med allt här

Hej deppig tjej. Tur att det är måndag snart så jag får gå till skolan och räkna matte och sånt.

as if a good thing ever could make up for all the pain

igår va det fest. idag är det lördag. jag pratar med min bästiie i telefon och sen kommer en annan. det blir fint. igår va konstigt.

tjollahopptjollahej

Nu drar jag och festtofflorna upp till Alva! Sen bär det ut på andra festligheter. Fint som snus!

You didn't get to heaven but you made it close

Hemma.
Bäst.
Idag är det party. Jag är trött. Ganska sleten. Lite ledsen igen (varför alltid detta. Deppigtjej_94) Tur att jag ska ha date med 6 snygga vänner sen!har varit 6 dagar utan facebook eller data. Det tar lite på mig. Jag vet inte hur jag har klarat det.

Du riechst so gut

Lallalalaaa Jag är fortfarande i Tysklandet. Men imorgon åker vi hem.  På bilden är jag tönt. Simon och Simone är balla! HEjdå!

RSS 2.0