du måste orka

Hola Amigos. 
 
Är trött. Och lite stressad vet dock inte riktigt varför. Har jobbat och repat hela helgen så den har vart fin, och nu fortsätter jag en vecka packad med jobb. Skoj, Men just nu känner jag bara att jag måste komma bort lite och vara ledig innan semestern börjar och jag börjar gå på schema! Världens bästa Natta har slutat skolan och flyttat hem, för hoppningsvis träffar jag henne imorgon mellan mina turer! Man måste ju göra något bra på sina lediga timmar ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

det lilla extra i ditt skratt

Hejhejhej. 
 
Idag är det Onsdag.En väldigt lugn Onsdag eftersom jag fick den underbara X-turen idag. Har alltså jobbat 3 timmar mellan 7 och 10. Kul. Verkligen, jag har ju iallafall gjort något bra idag. Annars så är jag inne i ett jobbflow just nu. Det känns bra att vara i en period med mycket jobb ! I helgen ska vi repa första gången på Torpa för i år så slutar det inte regna innan dess så känns det ju sådär! Igår fikade jag med Peter, det va fint att hänga och prata och fika. Igår fick jag veta att min favvojobbarkompis ska jobba i utegruppen i sommar. Så himla ledsen är jag för det! 
 
 
 
 
 
 
 

sagolika dagar

Trött på att vara arg. Vill känna åh va roligt allt är och åh va jag njuter av allt. På allt så känner jag en sån sjuk press på att jag måste komma in på skolan. ( även om jag inte kan göra så mycket åt saken nu. ) Men sen så känns det vääldigt jobbigt att sluta på mitt jobb. Jag trivs så sjukt bra just nu. Haha snacka om jobbigt liv. Fast ändå så bra. Igår va jag och Eve och E-K på teater. Det va himla bra! Nu ska jag jobba veckan ut. Jobba och repa. Kanon. 
 
 
 
 
 
 

jag vet inte vem jag är

Helloooo. 
 
Sitter nyduschad efter jobbhelg, alvasandraolivia häng och vernissage.Jag känner mig halvt död helt slut och har galet ont i magen. På Tisdag ska jag och Evelina och kanske E-K åka till Skara Och imorgon ska jag sova tills jag vaknar.
 
 

seasons of love

Alltså jag är så himla arg på så mycket. Typ så är det just nu. Tur att jag ska åka och jobba nu så jag inte hinner vara arg. Igår va gött, jag hängde hos Eve och vi skypade med Becka! Det va så fint att se henne igen! Sen gjorde vi egentligen ingenting. Mest hängde! Jag gillar att hänga med henne! Igår bakade jag också ananaspaj och bjöd morfar på fika. Mycket gohäng igår! 
 
HEJDÅ
 
 
 

RSS 2.0