se hur dem flyger när morgon gryr

Idag är en såndär dag då folk som jag. Folk som är typ 18 år egentligen ska vara ute och göra kul saker.Och  vad jgör jag idag? 
 
Idag sitter jag, min blåa tröja och mina randiga byxer i min soffa och tittar på Glee. Jag vill göra något. Eller så känns det bra att bara sitta här. Jag kan inte riktigt bestämma mig.

att jorden snurrar runt solen, det gör mig yr

I fredags hade vi ett litet hål på typ 4 timmar. Jag och Katla kände att det var dags att göra lite nytta. Arra och dansa det är ju nyttigt tänkte vi och Hanna hakade på. Vi tillbringade alltså början av vår fredagkväll ensamma i skolan. Först musikaldans i modulen och där efter ett intensivt arrande av Godmorgon Baltimore. Tills Hanna börjar skrika att hon är hungrig och vi känner att ja det kanske vi också är så vi får beställa upp mat till skolan. ( pizza i muljan YOLO!!! ) 
 
Sen blev vi hämtade i minibussen och vi åkte och sjöng lite till. Sist hos Lions och efter det blev det Lionsparty, julbord, loka, sånger, kakor och kaffe. Fin fredag helt enkelt! 
 
 
 
 
 
 

kom i din vita skrud

Jag har tillbringat mina senaste veckor i en lokal i en minibuss i kyrkor på ålderdomshem på förskolor och på företag. Sjungit är väl det vi har gjort den mesta av tiden men vi har också ätit svinmycket, skrattat, vart trötta, sura och övertrötta. Det har varit en väldigt fin tid i mitt liv, fin och intensiv. 
 
 
Snacka om uppenbart att jag tagit bilden av alva...... 
 
 

RSS 2.0